Plan za 2016/17.

‘Provetravanje mozga’ na šestodnevnoj turici (uskoro ću napisati blog o tome) nije mi značilo samo kao pauza od pisanja, već mi je pomoglo i da najzad odlučim kuda dalje. Ovo je prilično precizan plan, ukoliko me i vi koji me pratite budete podržali sa svoje strane, kupujući moje naredne knjige – jer na taj način se finansiram.
2016. Februar-mart – Hanoj, Vijetnam, rad na rukopisu nove knjige.
2016. April-maj – nastavak pedalanja: Halong Baj (Vijetnam), Naning (Kina), Makao i Hong Kong. U Makaou apliciram za tajvansku vizu. Ako ima naših koji žive na Tajvanu, molim da mi se jave, jer će mi možda biti potrebna pomoć za dobijanje vize (pozivno pismo).
2016. Maj – izlazak nove knjige, sa naslovom „Nomad“ (I), te prodaja preko logističke podrške kod kuće. Najverovatnije neće biti kupovine u pretprodaji, pošto je prošli put ispao priličan haos. Neću dolaziti radi promocije.
2016. jun – Tajvan
2016. Jul-avgust-septembar – Japan
2016. Oktobar – Južna Koreja
2016/17. Novembar-decembar- januar (i možda februar) – Japan: volontiranje i pisanje nove knjige (rezervna kombinacija: odlazak na Filipine radi pisanja nove knjige).
2017. (Februar) mart-april-maj – objavljivanje drugog nastavka putopisnog romana “Nomad” (II), dolazak u Srbiju, promocije u regionu. Apliciranje za australijsku i novozelandsku vizu.
2017. Jun-jul-avgust…(pa koliko bude trebalo i moglo da se produžava) – Australija i Novi Zeland
2018. Latinska Amerika

 
Plan

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vlada
Vlada
8 years ago

Bravo! To je taj plan!
Uživaj u realizaciji.

ivan
ivan
8 years ago

Samo napred!!!!!!!!!!!!!

Marija
Marija
8 years ago

Svaka cast! Zaista si inspiracija i zelim sve najlepse i da proputujes ceo svet 🙂

Milos
8 years ago

Ne mogu da verujem da su ti Filipini rezervni plan!!?? Ja sam upravo dosao odatle i osim sto je zemlja prelepa, ljudi su najsimpaticniji u celom regionu (a bio sam u svim okolnim zemljama)

Srdjan
Srdjan
8 years ago

Draga Snezana, Vec par dana neprekidno citam Vas blog i potpuno sam fasciniran Vama. Ovo sto radite je potpuno fenomenalno, kud vas ranije nisam otkrio… Ujedno sam srecan (sto sam Vas pronasao) i tuzan iz razloga sto privodim kraju iscitavanje svake Vase napisane reci na blogu.u zelji da vec koliko danas opet citam nesto novo. Vasu knjigu cu naravno kupiti cim odem na godisnji u Srbiju ali svakako da planiram ovako nesto u narednim godinama da radim. Mozda ne kao Vi sto radite, ali svakako ce biti istrazivacki i spontano. Skoro sam se vratio sa svog putovanja iz Sri Lanke… Read more »

Milorad
Milorad
7 years ago

Srdačan pozdrav Vi ste mi velika inspiracija , pošto sam imao slične ideje ali nisam imao snage da ih realizujem.Medjutim sada sam nekoliko meseci do penzije…još sam u popriličnoj kondiciji , ali sam se opredelio da na put krenem sa još jednim drugarom,preuredjenim kombijem. Pravim plan puta, pratim Vaše putovanje i crpim nešto od Vaših iskustava.Za putovanje biciklom sumnjam da bih imao kondicije,medjutim putovanje kombijem ću isplanirati tako da ne bude prebrzo,bavio sam se dugo i fotografijom,sve bih to kombinovao a sada pre puta obnavljam malo znanje iz istorije i odprilike planiram šta bih sve mogao da vidim. Ponovo srdačan… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x