Punta Arenas – Puerto Natales

 

 

6
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
3 Komentari
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LulačerevićanSnezanamiragoldenbeenevena Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
nevena
Member
nevena

Draga moja Snezo, dok citam jeza mi prolazi krou kosti, mrzim vetar. Hrabrice nasa divim ti se. Saljem ti puno toplih poljubaca da te ugrejem. Kissssssss

miragoldenbee
Member
miragoldenbee

…u najranijem detinjstvu, kada su se knjige ” gutale” bar po jedna dnevno, upoznala sam Ruala Amundsena, cuvenog polarnog istrazivaca….a njegovim ekspedicijama su predhodili brojni lokalni poduhvati, pripreme I planiranja…sve jednako interesantno, uzbudljivo I unikatno u to doba…pre 120- 130 I vise godina…ali za mene sve to je ostalo kao model zivota izuzetne smelosti, hrabrosti I izdrzljivosti, a nadasve I radoznalosti… sto me cesto inspirisalo u licnim planovima I ostvarenjima… Ovo sto sad citam ima slican prizvuk… istrazivanja, upoznavanja “in situ” , avanturizma, nacina zivota…ali I pored ocigledne brojnosti ucesnika I moze se reci I masovnosti…I dalje je izraz svojevrsnog… Read more »

cerevican
Member
cerevican

reči višak…..fotka priča sama….utisak je….. k’o da smo sa Vama…gdjo Radojičić

Lula
Member
Lula

Na momente izgleda sve tako lako I izvodljivo da mi dodje da istog casa stavim ranac na ledja I krenem u svet, a onda us dalje citanje – otreznjenje! Svaka ti cast, Snezana!