Život, ipak, ide dalje

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MiltenGo
MiltenGo
3 years ago

Pravo je uživanje pratiti tvoje doživljaje.
Ovako zaključan u Bgd, pratim tvoj blog sa velikim zadovoljstvom.

majrajakov
majrajakov
3 years ago

Ekipa na okupu uskoro pa to je sjajna vest svakako prija razgovor i druzenje s ljudima ,samo hrabro napred i obavezno u poneku setnju makar i maskirana mislim da je vazno da se odrzava kondicija i da se vezba redovno .U ovakvim situacijama covek se lako opusti i tesko vrati u formu .Ostani zdrava i neka te sunce prati .

Katarina
Katarina
3 years ago

Da si mi zdrava i srecna 🙂 posebno me raduje sto ces biti u drustvu srodnih dusa, nekako mi bude lakse kad znam da nisi bas sama u toj tvojoj samoci :*

LazaTwin
LazaTwin
3 years ago

Onaj pas izgleda bas zna da se “podvuce pod kozu”. Za mene on je jedina prednost zivota kod Kataline. Ali na ovom drugom mestu je prednost sam smestaj koji deluje fino. Jos jedna bitna prednost je zivot blizu ljudi koji dele slicnu sudbinu, a Djakoma i Violetu jos i poznajete.
Pozdrav uz zelju da zadrzite lepo raspolozenje 🙂

cerevican
cerevican
3 years ago

veselit’ se treba….svakom novom danu…jer smo baš ranjivi …pošasti što banu

Spes
Spes
3 years ago

Sladak stančić. U zdravlju ga koristila. <3

Vatroslav
Vatroslav
3 years ago

Snežana, sjajno pišeš! Iskreno, pronicljivo i istinito. Rezultat: više od odlične putopisne literature. Retroaktivno sam iščitao tvoje ranije azijske putešestvije i zaista sam uživao. Želim da se što pre izvučeš iz čileanske izolacije i kreneš dalje. Srdačni pozdravi.

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
3 years ago

Nova kućica,nov prostor,uredno,stvari koje ćeš ti prva oplemeniti svojim prisustvom.Sve minijaturno,sve praktično.Sa srećom da useliš tu za koji dan i da nam fotografišeš predeo u kojem je smeštena kućica i tvoje dražesno malo gnezdo.

sladjanilic
sladjanilic
3 years ago

Eh, da si tako tražila dron kao crno-belog prijatelja, imali bi fotke ovih lepota i iz ptičje perspektive… 🙂 Drago mi je da si našla novi stan sa dobrim društvom. Pozdrav!

sladjanilic
sladjanilic
3 years ago
Reply to  snezana

Zaboravih da stavim oznaku da se šalim, ispravljeno 🙂

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

Znam da si uvek na oprezu, mnogo više od nas običnih smrtnika, ali u takvim malim mestima si uočljivija. Verujem da će ti biti lakše na novoj lokaciji, sa poznatim društvom. Simpatično mi bilo kad sam na fotografiji iz “Unimarc” prodavnice video za pojasom devojke maskotu sličnu tvom Skituljku <3 Veliki pozdrav i srećno!

Spes
Spes
3 years ago

I ja sam primetila maskotu. Putnicima je to,izgleda, zajedničko. 🙂

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
3 years ago

Pitam se kako se zagreju ove njihove kuće nalik barakama? Ima li izolacije u tim zidovima i krovovima, da dodatno ušuška prostor? Plaća li se grejanje dodatno od stanarine ili sve ulazi u cenu? Sudeći po slikama drugi stan je noviji, lepše opremljen i manji te ćeš ga lakše ugrejati. Ipak me brinu ti tanki zidovi i krov na kome se vide nosači što mi govori da tu nema toplotne izolacije. Nadam se da se varam i da će ti biti udobno i toplo. Što se tiče kašlja – kašljucanja preporučila bih ti domaći sirup od lovora ili čaj od… Read more »

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
3 years ago
Reply to  snezana

Drago mi je da ti se kašalj smirio. Eukaluptus je odličan antiseptik i koristi se za lečenje disajnih organa, a verujem da je i ukus leka odličan zbog divnih mirisnih etarskih ulja u njemu.

nikvet_pn
nikvet_pn
3 years ago

Gde su drva naokolo, dakle džabe, tanka je gradnja😊

valeriab
valeriab
3 years ago

Srecno Snezo!

vema
vema
3 years ago

Zanimljiva priča kao i uvek. Kad proćitam o novim tvojim doživljajima kao da me ogreje sunce. Posebno priča o kuci koja te prati. Sve su to lepi doživljajima u pauzi od putovanja u situaciji u kojoj si se našla Boravak u novoj kući sa osobama koje poznaješ biće sigurno nešto novo u predahu. Srećno.

boban4
boban4
3 years ago

Ajd da ne baksuziram,dobro se preracunaj pre negoli odes u taj drugi stan.Ovde imas potpunu slobodu,tamo je vec guzva.Ides u drustvo koje ne poznajes,grejanje na parafin,. Samo sam reko.Neka bude da nisam u pravu.

Miroslav67
Miroslav67
3 years ago

Hristos Voskrese!
Srećan Uskrs!
Nadamo se da je sve u redu sa zdravljem i da se dobro snalaziš pored svih problema koji su te zadesili na putovanju.
Da ovu pauzu u izolaciji uspevaš da iskoristiš za one stvari za koje nemaš toliko vremena dok si aktivna u vožnji,a bolji period je nadamo se uskoro.
Iako si tamo sama i primorana da budeš na jednom mestu,mi smo tu negde u našim mislima sa Tobom i nadamo se da je sve ok!
U očekivanju smo novog bloga i želimo Ti sve najbolje!

Sladjanapr
Sladjanapr
3 years ago

Stan je mnogo bolji od prvog sad kad budem platila racune placam blog

38
0
Would love your thoughts, please comment.x