Kaži “da” čudima

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OrionArm
OrionArm
11 years ago

Ograničenih sposobnosti taj Vaš Bog Alexandre… kažete da je u stanju da čuva Snežanu gde god da je, a Vama nije u mogućnosti ni da usmeri pogled gore levo ovde, na KONTAKT?
Snežana, ne bih želela da se ovde sad povede neka rasprava o religiji, pa ako proceniš da mom postu ovde nije mesto, briši ga. Jedini motiv da se ipak sada javim je moja ekstremna zlovolja pri svakom i ma čijem pokušaju da se omalovaži snaga i volja čoveka božjom voljom. I naravno, ako Tebi znači šta, jezdi dalje pa makar i u takvom društvu.
Srećan put!

Snezana
11 years ago
Reply to  OrionArm

Orion, ne volim da brisem bilo sta, jer svako treba da stoji iza onoga sto kaze i napise i uradi. Nemam problem s Bogom ni sa onima koji su religiozni niti mi to posebno smeta. To je licni izbor i uverenje i ok je sve dok se ne namece drugima, a nisam stekla utisak da mi se namece, vec da samo zeli da Bog, u koga Alexandar duboko veruje, i meni pomogne. I na tome zahvaljujem Alexandru. A sto se tice mejl adrese, ona zaista nije vidljiva i ko nije sasvim vican internetu, tesko ce povezati da kontakt forma znaci… Read more »

Zoran
Zoran
11 years ago

What a wonderful world…!

Snezana
11 years ago
Reply to  Zoran

Jeste, Zorane, predivan je ovaj svet 🙂

OrionArm
OrionArm
11 years ago

Hvala.

ALEXANDAR ZLATAR
ALEXANDAR ZLATAR
11 years ago

Imate svo moje postovanje i respekt za ono sto sada cinite! Putopis je izvanredan. Sazet, koncizan, dokumentovan i pun Vaseg nadahnuca, za koje se nadam da ce ga mnogi mladi prihvatiti i preuzeti kao jedno od nacela u svojim zivotima. Bez imalo patetike, i ako je mozda i naslucujete, mada je nema, mnogo hvala na trudu oko prenosenja Vasih utisaka sa putovanja. Nadam se da cu biti u prilici da Vam pisem jos koji put i pruzim podrsku na koji god nacin. Srecno, i u zdravlju nam se vratite. Na putu niste sami. Bog je uz Vas, jer ste to… Read more »

Snezana
11 years ago

Alexandre, hvala veliko na divnim recima i podrsci. Zaista mi znaci kada vidim da ljudi ovo prate i da nisma sama.
Sto se tice simbolicne kupovine kilometara, mogu vam poslati na mejl instrukcije o tome, posto ne zelim da javno objavljujem broj mog racuna jer sam s tim vec imala probleme. Pa mi molimvas posaljite svoj mejl.
Veliki pozdrav!

Milos
Milos
11 years ago

Upravo sam presedeo nekih 8 sati ispred laptopa i procitao skoro svaki post od pocetka do kraja. Bez preterivanja.
Vasa prica oduzima dah. Odoh sad da trazim po sajtu kako se kupuju ti vasi kilometri. Necu moci bas mnogo da ih kupim, al bicu zadovoljan ako negde budete mogli barem da rucate na moj racun, u znak zahvalnosti na tome sto ste jednu ovakvu pricu resili da podelite i sa drugima.
Nastavicu da pratim vas blog, i jedva cekam sledece postove!

ALEXANDAR ZLATAR
ALEXANDAR ZLATAR
11 years ago

Postovana Snezana, nemam Vasu mejl adresu, pa ako nije problem da je objavite. Verovatno sam propustio da je uocim, ako je vec negde publikovana
S Bogom ostajte!

mara
mara
11 years ago

Draga Snezana,
čitam te, pratim te, zelim ti puno sreće i puno te pozdravljam ! ! !

Snezana
11 years ago
Reply to  mara

Maro, hvala! Masem iz Bishkeka!

Nenad
Nenad
11 years ago

Oho, znaci vec si u Kirgistanu! Koja je ideja za nastavak? Moze li se u Indiju preko Tadzikistana i Pakistana? Ili je ovo izlet u STAN, a onda povratak na sever u Mongoliju… Ako se dobro secam, kineska viza je problem.

Snezana
11 years ago
Reply to  Nenad

Ne moze se u Indiju tuda, moze teoretski, ali prakticno ne. Posebno ne reko Avgansitana s obyirom na to da sam ja znsko a tamo moram da imam musku ratnju. Inace, u Tadzikistanu su vliki nemiri i ne prorucuje se da se ide tamo. Za Mongoliju je revise kasno, vec je hladno. Mislila sam u Indiju avionom, cena karte nije previsoka, a i Emil se ponudio da plati pola cene, no cini se da bih tesko dobila vizu. Sve ukazuje na to da cu sutra da aliciram ovde za kinesku vizu, tj. da latim agentu da mi je nabavi. A… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x