Video-klipovi

Već neko vreme, tačnije od polovine kruga oko Zemlje kada sam se setila da na fotoaparatu imam i opciju snimanja HD zapisa, pravim kratke klipove. Postavljam ih na Jutjub, a ubuduće ću ih prenositi i ovde, na stranicu Video-klipovi (u glavnom meniju).
Uživajte!

(Ovaj blog traži ozbiljno veb predizajniranje, ali dok ne skupim novac za to, snalaziću se otvaranjem novih stranica, kao ove za video-klipove.)
.
.
.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voja
Voja
10 years ago

Superrr! Odoh da glednem pa se javljam.

Snezana
Snezana
10 years ago
Reply to  Voja

Hvala na gledanju (sad ću uz ono staro “hvala na čitanju” dodavati “i gledanju”) i na iscrpnom “izveštaju”. Ne mogu da odolim a da ne upotrebim onu “Staraćemo se” — a u vezi sa budućim snimcima. Biće ih, nadam se, mnogo i to boljih s vremenom kako se budem malo izveštila. A možda kupim i kamericu.

scorpio978
scorpio978
10 years ago

jaaoooo,sta reci a ne ispasti Glup svideli su mi se klipovi Ankog Vata – hteo sam dati komenatar tipa,gleala si sigurno,msm,ko nije putopise Kontikija po svetu,pa sam hteo dodati,da bi mogla prlilikom postavljanja sledecih video zapisa,mogla i reci nesto o tome mestu koje posecujes,kao sto si dala u video zapisu na planini Kampot u magli,pomoglo bi nama gledaocima,a i sam klip bi ucinile jos sadrzajnijim i zanimljivijim. to sam hteo dati cak i kao predlog,ali se boim,da ako se i nekada seretnemo,ne dobijem prvo batine pre kafe,zbog mnogo brbljanja,tako da to ostavljam samo kao komentar a ne i predlog koliko… Read more »

Snezana
Snezana
10 years ago
Reply to  scorpio978

Gledala sam nekoliko jer nisam (namerno) imala TV u stanu 🙂 Moraš da znaš da Kon-Tiki ima vrhunsku opremu i mnooooogo novca i pri tom nije sam, dok ja snimam fotoaparatom koji je kabast i težak za upotrebu. Razmišljala sam o tome ali sam mislila da će biti bolje da prikačim neku muziku posle (ali se ispostavilo da može da se stavi samo muzika za koju imaš autorska prava) i pomislila sam da bi ljude možda nerviralo da slušaju neku priču (pri tom imam jak beogradski akcenat što i mene samu nervira) umesto da samo gledaju i uživaju. Treće, veoma… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x