Video-klipovi

Već neko vreme, tačnije od polovine kruga oko Zemlje kada sam se setila da na fotoaparatu imam i opciju snimanja HD zapisa, pravim kratke klipove. Postavljam ih na Jutjub, a ubuduće ću ih prenositi i ovde, na stranicu Video-klipovi (u glavnom meniju).
Uživajte!

(Ovaj blog traži ozbiljno veb predizajniranje, ali dok ne skupim novac za to, snalaziću se otvaranjem novih stranica, kao ove za video-klipove.)
.
.
.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voja
Voja
9 years ago

Superrr! Odoh da glednem pa se javljam.

Snezana
9 years ago
Reply to  Voja

Hvala na gledanju (sad ću uz ono staro “hvala na čitanju” dodavati “i gledanju”) i na iscrpnom “izveštaju”. Ne mogu da odolim a da ne upotrebim onu “Staraćemo se” — a u vezi sa budućim snimcima. Biće ih, nadam se, mnogo i to boljih s vremenom kako se budem malo izveštila. A možda kupim i kamericu.

scorpio978
scorpio978
9 years ago

jaaoooo,sta reci a ne ispasti Glup svideli su mi se klipovi Ankog Vata – hteo sam dati komenatar tipa,gleala si sigurno,msm,ko nije putopise Kontikija po svetu,pa sam hteo dodati,da bi mogla prlilikom postavljanja sledecih video zapisa,mogla i reci nesto o tome mestu koje posecujes,kao sto si dala u video zapisu na planini Kampot u magli,pomoglo bi nama gledaocima,a i sam klip bi ucinile jos sadrzajnijim i zanimljivijim. to sam hteo dati cak i kao predlog,ali se boim,da ako se i nekada seretnemo,ne dobijem prvo batine pre kafe,zbog mnogo brbljanja,tako da to ostavljam samo kao komentar a ne i predlog koliko… Read more »

Snezana
9 years ago
Reply to  scorpio978

Gledala sam nekoliko jer nisam (namerno) imala TV u stanu 🙂 Moraš da znaš da Kon-Tiki ima vrhunsku opremu i mnooooogo novca i pri tom nije sam, dok ja snimam fotoaparatom koji je kabast i težak za upotrebu. Razmišljala sam o tome ali sam mislila da će biti bolje da prikačim neku muziku posle (ali se ispostavilo da može da se stavi samo muzika za koju imaš autorska prava) i pomislila sam da bi ljude možda nerviralo da slušaju neku priču (pri tom imam jak beogradski akcenat što i mene samu nervira) umesto da samo gledaju i uživaju. Treće, veoma… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x