Od cikloputnika do ciklonomada

knjiga1
Pozivam vas da dođete na neku od putničkih tribina koje ću naredna dva meseca držati u pedesetak gradova na Balkanu. Iako je povod za moj dolazak objavljivanje nove knjige, ovo će biti putničke tribine na kojima ću govoriti o svom, sad već epskom putovanju biciklom koje je započeto 2011. kao krug oko sveta, ali se u međuvremenu pretvorilo u nomadski način života.
Pričaću o pet “naj” zemalja i destinacija: najgostoljubiviji narod, najidealnije mesto za život, najlepši grad, najteža zemlja za putnika, najfascinantniji kulutrnoistorijski spomenik… i o pet najinteresantnijih, nezaboravnih iskustava i doživljaja tokom petogodišnjeg lutanja. U završnom delu tribine biće reči o tome kako putovati kao budžet putnik sa desetak dolara dnevno.
Pre i posle tribine moći ćete da kupite moju novu knjigu “Nomad (1)” koja predstavlja nastavak romana “Zakotrljaj me oko sveta”, kao i ostale naslove za koje imam autorska prava, i da na taj način podržite nastavak mogog putovanja.
Knjige se takođe mogu naručiti preko mejla ciklonomad@gmail.com i organizovano je slanje u sve zemlje ex-Yu po ceni loklane poštarine, a šalje se i u insotranstvo.
Nadam se da se vidimo na nekoj od tribina 🙂
Spisak, apdejtovan 27.4
 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x