Lične priče

Klikom na korice, možete preuzeti moju drugu po redu objavljenu knjigu, sa naslovom „LP – lične priče“. Izašla je 2005. u izdanju Narodne knjige, te je odavno nema u prodaji, pošto je i izdavačka kuća u međuvremenu ugašena.
Radnja ovih priča odvija se devedesetih u Beogradu, a sve su ispričane kroz prizmu junakinje koja pokušava da živi samostalno u vreme sveopšte krize, menjajući poslove i upadajući u nesvakidašnje situacije, i poslovne i privatne.
Naglašavam da priče nemaju dodira sa putovanjima, barem ne sa ovim geografskim, te ne treba da očekujte putopise ili reportaže. No svejedno se nadam da ćete uživati u čitanju.

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josip
Josip
6 years ago

Pozdrav Snežana i sretan ti rođendan! Ja sam obilato iskoristio čašćenje koje si nama čitaocima priuštila i gotovo u dahu halapljivo progutao sve servirane priče. Kao gost na tvojoj proslavi osjećao sam se vrlo dobro i odlično sam se proveo čitajući i oblikujući od tvojih rečenica slike u mislima. Ovaj komentar je simbolični rođendanski dar tebi, uz nadu da će ti malo uveličati jubilej i izmamiti osmijeh na licu. 😊

Dušan Gojkov
Dušan Gojkov
6 years ago

Imam, ali hvala.

Ulični Muzičar
6 years ago

Lepo od tebe, hvala i sve najbolje u budućnosti.

Matilda
Matilda
6 years ago

Srecno i hvala!

Joka
Joka
6 years ago

Procitala u hipu. Ne znam kad se tako isplakah kao na poslednju pricu..
Skoro svako je imao, ili ce imati, potresne dogadjaje u zivotu, ali ne moze svako da ih prenese tako da i mi sa ove strane, grcamo.

хаџиСвета
хаџиСвета
6 years ago

у Поводу Јубиларног
пожелет’ ћу здравља
да сретна трајете
за наредна Славља,
драга гђице Радојичић

Ranka
Ranka
3 years ago

Hvala <3

12
0
Would love your thoughts, please comment.x