El Chalten – Villa O’Higgins (Arg.-Čile)

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
VeraJanketic
VeraJanketic
4 years ago

Draga Snezana, samo napred! Bez obzira na poteškoće, verujem ti da je sve daleko lakše u ovakvom okruženju i bez onog jakog vetra. Priroda je spektakularna, a divno je što se srećeš i sa zanimljivim i dobrim ljudima. Divim se tvojoj istrajnosti, i uživam u svim tekstovima i postovima. Sve najbolje, bicikliraj i uživaj! I mi ćemo, bar delimično, zahvaljujući tvom pisanju i fotkanju.

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
4 years ago

Ovde sve pršti od dinamike i lepote predela.Čak i fotke koje vrlo jasno govore o težini deonice koju si prošla,zadivljuju specifičnom čarolijom koja težini i uloženom naporu za savladavanje prepreka,daje notu lepršavosti, lakoće i neponovljive lepote,lepote predela i lepote susreta sa divnim ljudima.Uživala sam i u tekstu i u predelima i u osmesima sudionika- koji šire radost.

mar1ca
mar1ca
4 years ago

Sad kad pogledah galeriju moram da dodam još par reči o Čileancima. Ovi tvoji su mnogo slatki. 😀
Mi smo u Valparaisu upoznali gomilu Čileanaca s kojima smo se toliko sdružili za dva dana, da smo produžili naš boravak tamo. Jednostavno nismo hteli da odemo od njih. I danas smo sa svima u kontaktu. A to je tako netipično za nas. Nadam se da ćeš naletati mahom na te fine Čileance. I da će ih biti toliko da ćeš one manje fine momentalno zaboravljati.

Maja
Maja
4 years ago

Vidjela sam fotke i još više shvatila koliko si snažna u glavi i tijelu da sve to izdržiš. Inače fotke su super, priroda prekrasna a vidim i ljudi (ovi mladi su preslatki). Sretno 🍀🚴🌎

4
0
Would love your thoughts, please comment.x