GEA na blogu B92 i u „Ilustrovanoj Politici“

Pa, čuda se nekad dešavaju.
Pre dva meseca, nakon dugog mozganja kako da nađem neku vezu za blogerske privilegije na B92, jednostavno sam popunila upitnik na njihovom portalu. Predstavila sam se, rekla šta planiram i uputila ih da pogledaju ovaj blog. I već koliko sutradan, stigao mi je odgovor urednice: otvorićemo vam nalog i dati status VIP blogera. A?! Tek tako? Ne treba mi veza, potvrda o političkoj korektnosti, dokaz da sam cepljena protiv kolektivnog ludila?
Prošle nedelje setila sam se da priču o putovanju svetom na biciklu nisam ni pokušala da ponudim nekom magazinu. Nije da ne verujem ovim novim fensi časopisima (ta neke sam i lektorisala), ali dopis sam poslala samo Ilustrovanoj Politici i Politikinom Zabavniku. I opet kratko, u par rečenica o tome šta planiram i o čemu bih pisala. Za one koji znaju da namirišu dobru priču — sasvim dovoljno. Javio mi se urednik Ilustrovane i zakazli smo sastanak na kome je pao dogovor, a potom i potpisivanje ugovora: jednom mesečno objavljivaće moje putopise i fotografije s putovanja. Još će mi i plaćati za to! Ma, je l’ ja to sanjam?
Logični sled je da sada nađem i neku TV emisiju o putovanjima, gde bi prikazivali materijal koji ću snimati tokom ture. Još samo da smislim na kom kanalu, tj. da mi neko šapne pošto TV nemam i ne gledam. Ooops! Ovo mi i nije neka preporuka. Ili, baš naprotiv?!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x