Poslednja noć u Staroj Evropi

Noć uoči odlaska iz Grčke. Orkanski visovi su povetarac za ovo nevreme. U Atini, saznaćemo ujutru, pada sneg. Brodovi nisu isplovljavali a u agencijama ni do devet uveče ne mogu da nam kažu ništa pouzdano za sutra. Podižemo kamp iza crkve, gde smo proveli i prvu noć kada smo pristigli na Hios. I tada je bilo vetrovito, ali ni približno ovome što nas je noćas snašlo. Jedna od najgorih noći za ovih šest meseci kampovanja.

Moj Primus ne radi a Brajanov gorionik je nemoćan na vetru koji probija sa svih strana, ma koliko mi zaklonili plamen. Svi su izgledi da ćemo ostati bez tople večere, što nas čini dodatno nervoznim. Gladni smo, promrzli i umorni u ovoj olujnoj noći.
Ujutru ćemo saznati da li nam to Stari kontinent ne da da ga napustimo.

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nenad
Nenad
12 years ago

Napustiste vi Jevropu i lagano poceste sa kotrljanjem po drugom kontinentu. Nadam se nekim novim avanturama i pregrsti utisaka koje ces sa nama podeliti – puno srece u nastavku!!
Mali predlog. Ako bi mogla nekako da unutar epizode ubacis i datum desavanja. Normalno je da nekad pises sa zakasnjenjem, kako se gde nadje vreme i internet – pa ponekad epizodicu shvatim kao da se juce dogodila – a ti si zapravo tada vec dve nedelje daleko od mesta zlocina.

Nenad
Nenad
12 years ago

mali predlog bih sada izbrisao, da mogu. Diskretni datum je tu sve vreme, samo ga, misleci da je to datum objavljivanja koji se automatski tu ubacuje, nikad nisam zagledao… Sorry za spam.

Snezana
Snezana
12 years ago
Reply to  Nenad

Nenade, ako zelis, ja cu izbrisati taj post ali mislim da nema potrebe. Video si kasno da ima datuma, nista strasno. Mozda ce neko imati slicnu nedoumicu pa kad procita oba tvoja komentara, shvatice da datumi ipak postoje.
Hvala na citanju i javljanju 🙂
Pozdrav iz Izmira

3
0
Would love your thoughts, please comment.x