Punta Arenas – Puerto Natales

 

 

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nevena
nevena
4 years ago

Draga moja Snezo, dok citam jeza mi prolazi krou kosti, mrzim vetar. Hrabrice nasa divim ti se. Saljem ti puno toplih poljubaca da te ugrejem. Kissssssss

miragoldenbee
miragoldenbee
4 years ago
Reply to  nevena

…u najranijem detinjstvu, kada su se knjige ” gutale” bar po jedna dnevno, upoznala sam Ruala Amundsena, cuvenog polarnog istrazivaca….a njegovim ekspedicijama su predhodili brojni lokalni poduhvati, pripreme I planiranja…sve jednako interesantno, uzbudljivo I unikatno u to doba…pre 120- 130 I vise godina…ali za mene sve to je ostalo kao model zivota izuzetne smelosti, hrabrosti I izdrzljivosti, a nadasve I radoznalosti… sto me cesto inspirisalo u licnim planovima I ostvarenjima… Ovo sto sad citam ima slican prizvuk… istrazivanja, upoznavanja “in situ” , avanturizma, nacina zivota…ali I pored ocigledne brojnosti ucesnika I moze se reci I masovnosti…I dalje je izraz svojevrsnog… Read more »

cerevican
cerevican
4 years ago

reči višak…..fotka priča sama….utisak je….. k’o da smo sa Vama…gdjo Radojičić

Lula
Lula
4 years ago

Na momente izgleda sve tako lako I izvodljivo da mi dodje da istog casa stavim ranac na ledja I krenem u svet, a onda us dalje citanje – otreznjenje! Svaka ti cast, Snezana!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x