Pet dugih dana do Puerto Natalesa

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
vladetaub
vladetaub
4 years ago

I mi smo pet dana isčekivali blog….

vladetaub
vladetaub
4 years ago
Reply to  snezana

Naravno da je bilo u šaljivom tonu…kao,dok se ti susrećeš sa raznim, realnim izazovima, mi smo imali “izazov čekanja”.

fichasm
fichasm
4 years ago

Svaka čast Snežno!
Kakva volja i istrajnost po takvom vetru.

aca52ns
aca52ns
4 years ago

Pročitah sve blogove, sad te pratim u realnom vremenu objavljivanja :). Svaka čast Snežana, Spartanski napori nema šta, ali izguraćeš ti to sve :).

Katarina
Katarina
4 years ago

Posle svakog citanja bloga imam zelju da napisem komentar, al sam toliko zadivljena tvojom voljom,snagom, odvaznoscu, da jednostavno nemam reci koje bi stavila u komentar. Zato ti samo zelim srecan put, da te zdravlje sluzi i da nam se javljas sto cesce. 🙂 Hocu da verujem da uzivas i u tim trpljenjima kao i u lepotama . Nek te sreca prati 🙂

mar1ca
mar1ca
4 years ago

“otkriću da je tokom noći Mihael sklonio onu paletu sa vrata. Pomalo podlo, rekla bih” – ovo je tako nemački. :))). Doživela sam milion puta u Nemačkoj da se ljudi kao slože ili pređu preko nečeg što uradim ili kažem, a onda kad se okrenem sve po njihovom. Kao deca. “Argentinac koji mu je pomagao oko prtljaga, oko zamene novca i nalaženja smeštaja, na kraju je samo seo na njegov bicikl i ojdezdio njime.” – iako ja često volim da kažem kako su Argentina i Čile moja druga i treća kuća, prilično je nebezbedno po većim gradovima. Posebno Argentina. Mislim… Read more »

cerevican
cerevican
4 years ago

virus me polako hvata……čitam Vaše pa me izaziva…..trotinetom kružim Novim Sadom…..kad uvežbam Čile mi priziva …gdjo Radojičić

nenad1977
nenad1977
4 years ago

Sa mapom je dozivljaj pracenja tvoj putesestvija za mene jos potpuniji…. pre sam znao okvirno putanju kuda vozis……ali sada sa markerima gde spavas , refugio, hostel sator…linijom puta…..jos sam vise uvucen u celu pricu…malo citam blog…pa skoknem na mapu…pa opet na blog i tako……miran put i vetar u ledja ti zelim…pozzz

Sladjanapr
Sladjanapr
4 years ago

primecujem i zanimljivo je to da polako ulazis u grupu cikloputnika ,jer dosad si nekako bila u tome sama iako je postojalo mnogo cikloputnika a sada se vec vidi pripadnost jednoj grupi,kako se ti osecas zbog toga kad sretnes nekog poput tebe

Milan
Milan
4 years ago

Не знам шта бих рекао осим хвала,много,много хвала за овако лепу репортажу.

SMILJA
SMILJA
4 years ago

To tvoje obezbedjivanje vrata je, stvarno ,efikasno,Snezo.A tvoje sugestivno pisanje i mene prenese tamo,dok me vetrina ne mlatnu i vrati ovde,u toplu sobu.A uz tebe neka je sreca.Ti se nicega ne plasis.Bravo.

Anonymous
Anonymous
4 years ago
Reply to  SMILJA

A moram da budem što opreznija u svakoj situaciji, što se kaže: ako se ja čuvam, i Bog će me čuvati

Anonymous
Anonymous
4 years ago

Da,mapa je posebna poslastica i razmišljam kako bi bilo super za buduću knjigu da se obogati mapama,markerima i fotografijama.

Nenad
4 years ago

Lepo je to da ipak znas da sto vise napredujes, to ce biti bolji uslovi za pedalanje. Najgore je valjda ostalo za tobom. Tahometar bi vec trebalo da pokazuje 1000 km Patagonije. Zanimljivi susreti. A da li si upoznala i nekoga ko vozi u tvom smeru?
Jos me nesto kopka, od pocetka rute. Da li planiras u avanturu prelazenja cileanske granice izmedju Perito Moreno i Villa O Higgins (barem literatura kaze da je granica na planinarskoj stazi bukvalno), ili ces se drzati veceg puta?
Sve najbolje i na dalje!

slavica
slavica
4 years ago

Interesantni su brojni beli valjci na nekim ograđenim posedima,ali nisam uspela dešifrovati njihovu svrhu?

Snežana Radojičić
Snežana Radojičić
4 years ago
Reply to  slavica

Plastovi sena 🙂

IrenaB
IrenaB
4 years ago

Uživala sam u čitanju:) Hvala što se tako trudiš da nam sve vjerno preneseš, i tekstom i fotografijama i putem videa. Čitam polako i sve zamišljam.. Nekako sam se prisjetila osjećaja uzbuđenja i oduševljenja dok sam kao dijete čitala knjige o Tarzanu:) Nadam se da će uskoro biti malo lakše sa vjetrom/protiv vjetra. Žao mi je dečka kojem je ukraden bicikl odmah po dolasku u Argentinu, vjerojatno je okolica aerodroma u BA posebno rizična za takve krađe jer je mnogima to mjesto početak ili završetak ture. Nevjerojatno da se lopov satima družio sa njim, pretvarao se da mu pomaže i… Read more »

ikac
ikac
4 years ago

Bravo, samo napred. Vodi ti racuna prvo o sebi… Bas mi se svidjaju putopisi kao da sam sa tobom. Veliki pozdrav iz Kladova

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
4 years ago

Uz sve postojece peripetije ti uspevas da objavis blogove, da sredis fotke, snimas video zapise, napises objave na FB i sta sve jos. Kapa dole i naklon do poda. Srecno!

mvmilica
mvmilica
4 years ago

Definitivno treba i odgledati snimak https://www.youtube.com/watch?v=qPik3d2UZRo, u nekim trenucima deluje kao epizoda Survivor-a. Svaka čast na realističnosti uz slike i priče divnih predela!

33
0
Would love your thoughts, please comment.x