Tamo daleko u Atakami

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BezPatuljaka
BezPatuljaka
3 years ago

Uzbudljivo, informativno, cita se u dahu. Blog je sadrzajnji. obogacen dodatnim istorijskim cinjenicama i, naravno, odlicnim mapama. Jasno je da ti je oduzeo znatno vise vremena, nego uobicajeno, ali i te kako vredi.S tim da kao citalac sugerisem da to ne bude “pod obavezno”, vec iskljucivo u zavisnosti od uslova na putu, ukljucujuci raspolozivo vreme.Veliki pozdrav i srecno! 🙂

CeciCey
CeciCey
3 years ago

Hvala na predivnom blogu, zaista se cita u jednom dahu. Puno pozdrava i srecno!

Mikele
Mikele
3 years ago

Uživam u blogovima ali mi srce povremeno zadrhti i uplašim se za tebe i tvoju bezbednost. Čuvaj se draga moja pametnice!

Sasa B
Sasa B
3 years ago

Divno! Srecan put ;)! Pozdrava puno

GoranZD
GoranZD
3 years ago

sjajno…. usput budi, ono se čuo Urban u pozadini… 😉 Sritno!

GoranZD
GoranZD
3 years ago
Reply to  snezana

‘budi moja voda’ je Damir Urban… sad mozda ima i Massiomova inačica… 😉 zjutubah… ima … 😀 u svakom slucaju, sjajan izbor!
https://www.youtube.com/watch?v=drKFE46lC5c&ab_channel=aquariusrecordshr

jasmina.hajder@gmail.com
jasmina.hajder@gmail.com
3 years ago

Hvala , hvala Snežana za ovu virtuelnu reportažu. Čile je zaista zanimljiva zemlja u čijem otkrivanju učestvujemo svi mi zajedno sa tobom. ( bukvalno sam osetila miris pustinje i krckanje peska pod zubima ) Srećno u nastavku Atakama – izazova!

cerevican
cerevican
3 years ago

gospa Snežo (kretnji naložena) ….Vi ste jedna HRABRA Žena!

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

Procitah u dahu. Hvala ti na velikom trudu da nam recima, fotografijama i video zapisima docaras predele kroz koje prolazis i divne ljude koje sreces. Nadam se da ces uspeti da kupis dobre gume uskoro. Srecno!

Lula
Lula
3 years ago

Au, preznojah se do kraja. Bilo je napeto! Boze, koliko divnih ljudi ima, Danijel me je totalno oborio s nogu!😄 Sve najlepse ti zelim na daljem pedalanju!

Spes
Spes
3 years ago

Sjajan, sadržajan post. Uživala sam. Ali meni je i ranije bilo uživanje da čitam ono što napišeš i uvek sam imala blagu grižu savesti što se ti ponekad mučiš da bi napisala i snimila i montirala i objavila sve to, a onda neko još nađe zamerku. Tako da – opušteno, kako ti uslovi i vreme dozvole.

LazaTwin
LazaTwin
3 years ago

Hvala na prebogatom blogu! Mozda ste nas nagradili zbog ankete koja je odlicno prosla 🙂 Ali slazem se sa prvim komentarom, to kad Vam uslovi dozvole, svakako nastavljamo da citamo i pratimo Vas. Veliki pozdrav i srecno dalje 🍀

LazaTwin
LazaTwin
3 years ago
Reply to  snezana

Da, nisam ni mislio ozbiljno za to o nagradi 😄

vema
vema
3 years ago

Tvoji opisi dogadja, ličnosti,predeli kroz koje prolaziš i koje nam prenosiš na najlepši mogući način stvarno je uvek za divljenje. Ja se uvek obradujem novom blogu. Tvoja neustrašivost i snalaženje u nesvakidašnjim situacijama su za najveće pohvale.Ono što ti napišeš kao jedan blog predstavlj priču. ja bih možda sve to ispričala u nekoliko rečenica. Hvala ti na tome..

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
3 years ago

Na jednoj fotografiji je neobično lep kaktus u nijansama kamene stene iz koje upija energiju za svoj raskošan rast.Zauzeo je pobednički stav i pred tvojim objektivom demonstrira fantastičnu moć i lepotu majke Prirode.Savršena kompozicija u zajednici sa zaustavljenim Surfijem. Taj čudesni kaktus iznikao je iz stene i vrlo simbolično prikazuje energiju koju si ti Snežo, kao dragoceno biserje, sakupila iz pustinjskog peska i pretočila u ovaj zahtevan,bogat,dinamičan i sjajan sadržaj. Pozdrav i neka te sreća uvek nađe i na daljem putu!

29
0
Would love your thoughts, please comment.x