Čuda Atakame: Tour de los Salares

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tatjana
Tatjana
12 days ago

Iznenadila sam se kad sam videla da ideš na organizovan izlet. Rekoh, kako li je ovo prošlo? A super si se provela!
Da ti nisi sve ovo opisala, ne znam da li bih ikad ciljano čitala o ovoj čudesnoj zemlji i prirodnim čudima.
Sjajno!

Gile
Gile
14 days ago

U vezi videa….. divan izlet….. kapa sa alpakama Vam je super i lepo vam stoji…. Mercedes je Mercedes…. 🙂 veliki pozdrav….

BelojevicIvana
BelojevicIvana
14 days ago

Divno

mar1ca
mar1ca
14 days ago

Predivni su mi ovi predeli! Zaista druga planeta! Ja sam posle ovih tvojih postova odlučila da će moj sledeći odmor, kad budem mogla da priuštim 2-3 meseca putovanja biti taj sever Čilea. Prolazili smo kroz Atakamu pre više od 15 godina i tada mi je delovala impresivno, ali ovo, ovako detaljno prikazano, baš me mami da joj se vratim. Moja iskustva s turama u Čileu i Argentini su uvek bila vrhunska. Mislim da van Južne Amerike nikada i nisam koristila usluge vodiča, pa ne mogu da poredim ni sa čim. Možda i zbog toga što te predele/životinje drugačije ne bih… Read more »

cerevican
cerevican
13 days ago

Likankabor izgledom ne sumnjam da maami….no uz njega verati se sličilo bi drami……s’toga manje glavobolje gledati je njega bolje

GoranZD
GoranZD
13 days ago

<3

olivera
olivera
11 days ago

Druga planeta…tu su bili ovi sto su isli kobojage na meseč

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
11 days ago

Uzivali smo virtuelno putujuci sa tobom.

majrajakov
majrajakov
4 days ago

Bravo za izlet kako si samo uzivala, sve izgleda predivno kao sa druge planete, hvala ti sto delis sve dragocene informacije u vezi svih mesta koje obilazis mnogo ucim od tebe… I uzivam skoro koliko i ti… Izlet pun pogodak

vema
vema
3 days ago

Druga planeta, i ogromna razlika u odnosu na druge zemlje Južne Amerike. Kada budeš napustila Čile, shvatićeš da si boravila u zemlji u kojoj su ljudi ljubazni i uvek hteli da ti pomognu. Hvala ti što nam prirodu kroz fantastičnu priču i fantastične fotke prikazuješ da imam utisak da sam i ja bila sa tobom na tim mestima.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x