Čuda Atakame: Tour de los Salares

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tatjana
Tatjana
3 years ago

Iznenadila sam se kad sam videla da ideš na organizovan izlet. Rekoh, kako li je ovo prošlo? A super si se provela!
Da ti nisi sve ovo opisala, ne znam da li bih ikad ciljano čitala o ovoj čudesnoj zemlji i prirodnim čudima.
Sjajno!

Gile
Gile
3 years ago

U vezi videa….. divan izlet….. kapa sa alpakama Vam je super i lepo vam stoji…. Mercedes je Mercedes…. 🙂 veliki pozdrav….

BelojevicIvana
BelojevicIvana
3 years ago

Divno

mar1ca
mar1ca
3 years ago

Predivni su mi ovi predeli! Zaista druga planeta! Ja sam posle ovih tvojih postova odlučila da će moj sledeći odmor, kad budem mogla da priuštim 2-3 meseca putovanja biti taj sever Čilea. Prolazili smo kroz Atakamu pre više od 15 godina i tada mi je delovala impresivno, ali ovo, ovako detaljno prikazano, baš me mami da joj se vratim. Moja iskustva s turama u Čileu i Argentini su uvek bila vrhunska. Mislim da van Južne Amerike nikada i nisam koristila usluge vodiča, pa ne mogu da poredim ni sa čim. Možda i zbog toga što te predele/životinje drugačije ne bih… Read more »

cerevican
cerevican
3 years ago

Likankabor izgledom ne sumnjam da maami….no uz njega verati se sličilo bi drami……s’toga manje glavobolje gledati je njega bolje

GoranZD
GoranZD
3 years ago

<3

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

Uzivali smo virtuelno putujuci sa tobom.

majrajakov
majrajakov
3 years ago

Bravo za izlet kako si samo uzivala, sve izgleda predivno kao sa druge planete, hvala ti sto delis sve dragocene informacije u vezi svih mesta koje obilazis mnogo ucim od tebe… I uzivam skoro koliko i ti… Izlet pun pogodak

vema
vema
3 years ago

Druga planeta, i ogromna razlika u odnosu na druge zemlje Južne Amerike. Kada budeš napustila Čile, shvatićeš da si boravila u zemlji u kojoj su ljudi ljubazni i uvek hteli da ti pomognu. Hvala ti što nam prirodu kroz fantastičnu priču i fantastične fotke prikazuješ da imam utisak da sam i ja bila sa tobom na tim mestima.

olivera
olivera
3 years ago

Druga planeta…tu su bili ovi sto su isli kobojage na meseč

17
0
Would love your thoughts, please comment.x