Zdrava, a u karantinu

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
cerevican
cerevican
2 years ago

karantin je i za dušu pritvor gde jedino možeš zaželiti…. ptica biti ….krila raširiti

Maja
Maja
2 years ago
Reply to  snezana

I kad znaš da je sve skupa nepotrebno i nepravedno

majrajakov
majrajakov
2 years ago

Hvala ti na ovom blogu, ni jednom do sada se nisam ovoliko obradovala, cekam vesti i brinem vec danima, ali sam znala da ce sve biti ok jer ti si to zasluzila, bila si okruzena dobrim ljudima koji su ti pomagali i to je jako bitno u ovakvim situacijama. Zelim da ti ostatak puta prodje u zdravlju i veselju… Peru te izgleda ipak ceka rasirenih ruku, nadam se, srecan put vetar u ledja i neka te sreca i sunce prati…. I sad opet jedva cekam sledece javljanje jer sad postaje jos zanimljivije… nadam se da necemo dugo cekati da se… Read more »

acika
acika
2 years ago

Blog je fenomenalan. Iz tebe isijava izvanredno pisac. Ovaj blog je poseban, budući da je prožet emocijama, ali na jedan prefinjen način.
Posebno me je dotakla rečenica:”Nemate pojma koliko je dragocen osećaj da vaša sopstvena zemlja stoji iza vas i da niste tek neki nebitni anonimus tamo na drugom kraju sveta.”, toliko toga smo sa tobom prošli ovih godinu dana i znaj da nisi sama. Uz tebe smo.Aleksandar i Dubravka

Last edited 2 years ago by acika
zlinak
zlinak
2 years ago

Drago mi je da ipak letis u Peru.
Uzdrzao sam se i nisam komentarisao prethodni blog (i dogodovstine s tim u vezi), dobila si i tako previse saveta, “saveta”, podrske, “podrske” i komentara. Ipak, nisam se slagao sa onim “izgleda da ima razlog zasto ne treba da idem u Peru”. Vise mi je to licilo na neko poslednje iskusenje u Cileu koje nema veze sa putem dalje.
Steta je sto ce ti Cile ostati u tom karantin-secanju. Poslednji utisak cesto biva dosta jak i moze da ponisti sve lepo sto ti se desilo. Srecno dalje!

jasmina.hajder@gmail.com
jasmina.hajder@gmail.com
2 years ago

Nadam se da si sada već napolju i da si spremna da raširiš krila i poletiš…daljine zovu, ostani jaka i zdrava na tom putu!

Sasa B
Sasa B
2 years ago

Sretan put i sve najbolje! Puno pozdrava

Tiva
Tiva
2 years ago

Za

Tiva
Tiva
2 years ago

Snezana, imam osecaj, da sve sto se desava, za nas obicne, jos uvek nije smisleno. Mozda, nekad bude… Ja bih isla u Peru, uprkos nizu dogadjaja, iz inata. Preovladala je moja zelja, da posetim neka mesta. Svako dobro i bice sve u redu.

Vera Rajtenbah
Vera Rajtenbah
2 years ago

Nisam mogla ni zamisliti na ćeš propustiti Maču Pikču i dolinu Urubbammbe i sve ostalo što Peru nudi .Drago mi je da ćeš uspeti .Srećno i uživaj već kako to ti umeš

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
2 years ago

Ovo je bilo baš za srčku (ili čir). Još samo da objaviš da si napustila Čile pa da malo daneš dušom. Srećno!

goran
goran
2 years ago

Čestitam na snazi i volji mada od tebe nisam drugačije ni očekivao, jedno me pitanje samo buni zar ti nisi vakcicnisana, a samim tim bi trebalo da si imuna na koronu ili barem zaštićena od komplikacija sa istom.

olivera
olivera
2 years ago

Pobednico u 21veku kada sama utireš svoj put bez ikakvih uzora …vrh istanjenih živaca u sistemu nesređenom …nemoc sa jezikom…šta bi da nije interneta koji si proucila do tancina…najvaznije da bi se sacuvala od zaraze učiš ih da Tebe treba prvo da posete sterilni…Za dlaku se izvlaciš od zla u grupi zarazenih…
Lavice Naša….nema Ti premca….Učis mnoge svojim primerom bravo svaka Ti ČAST ….Srecna sam da mogu pratiti Tvoje iskrene Reči…..
Želim da istraješ i na dalje…ljubim…

Ceca014
Ceca014
2 years ago

Iako ste izabrali najbolji put da živiti van sistema, dokazuje se da je to mnogo teško, skoro nemoguće. Želim Vam da ipak imate što manje kontakta sa bilo kojim sistemom. Prateći vaše putovanje i čitajući blogove, još više cenim našu zemlju. Ne sistem, već zemlju, ljude, priroda se podrazumeva! Kod mene Vaše iskustvo izaziva efekat da ne poželim da putujem, odbojna mi je ta otuđenost, osećaj da ste toliko mali i nebitni bilo kome u toj zemlji punoj neobrazovanih, prostih ljudi. A toliko toga neistraženog ima u krugo od 100 km od moje kuće, da mislim da mi život neće… Read more »

24
0
Would love your thoughts, please comment.x