Dobro došli u Kusko!

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
2 years ago

Predivno si opisala sve i opet imam onaj osećaj kao da sam tamo. Sa uživanjem sam pročitao. ❤️

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
2 years ago

Divno osveženje nakon karantina i cena u Čileu.Nežne, umiljate i ukrašene alpake samo što ne progovore.Raskošna vedrina boja u suprotnosti sa pretužnim siromaštvom.S druge strane,ponuda na pijaci za poželeti.Veoma slikovito si sve opisala.Uživala sam čitajući i gledajući priložene fotografije i video snimke.Ostala mi ipak mala knedla u grlu zbog toliko vidljive nepravde u svetu.

cerevican
cerevican
2 years ago

aplauzi Peru-a Prvencu ….i naravno zdravlja Sneeži bajk terencu

Sasa B
Sasa B
2 years ago

Divna zemlja, divnih ljudi 💖.

gzhorvat
gzhorvat
2 years ago

Cudo jedno koliko je meni Juzna Amerika sada interesantija od Azije. Da ne pratim vas blog, rekla bih obrnuto. I tekstovi su sjajni, valjda i zbog price o ljudima koje cini mi se vise srecete, a i kutlturoloski su blizi nama. Cestitam i vama na izboru vasih boja, odlicno vam stoje.

Maja
Maja
2 years ago

Predivno, eksplozija boja, kao da sam tamo. Uživaj Snežo, a i mi uz tebe. Ostani zdrava 😷🥰🙋

Tiva
Tiva
2 years ago

Snezana, ovo je sve mnogo bolje nego sto sam ocekivala. Izgleda, da su utisci mnogo veci, nego u reci, slici i filmicu. Uzivajte!

Spes
Spes
2 years ago

Privukao mi je pažnju termin ponovna inkanizacija. Zašto se to smatra negativnim trendom? Kakav je njihov stav o sopstvenoj istoriji? Negde si pomenula da se stide svoje prošlosti. Čega tačno? Utisak ovog posta – alpake i vatromet boja.

jasmina.hajder@gmail.com
jasmina.hajder@gmail.com
2 years ago

Boje, boje, kao vatromet, kao optimizam…oseća se neka nova energija u ovom tekstu, koja ti prija, koja te nosi, a i nas zajedno sa tobom. Jedva čekam nastavak priče iz Perua

Lora
Lora
2 years ago

Ja obožavam šarenilo i jarke boje, ali me jeza poduzima kad ih vidim bose! Gore svi natrontani, a noge – sandale (bez čarapa, podrazumeva se!)! Brrrr! Znam da je to sve stvar navike i da tako odrastaju, ali evo, smrzoh se za njih!

acika
acika
2 years ago

Peru je veoma skup preko naših agencija, ali čitajući tebe, možda se ohrabrim i krenem u sa suprugom u sopstvenom aranžamnu. Ove informacije o cenama su vrlo dragocene. Koliko je koštala organizovana tura? Da li je tu jesen i kakve se temperature očekuju? Hvala na odgovoru.

vema
vema
2 years ago

Peru kao i ostale zemlje Južne Amerike predstavljaju nešto posebno, drugačije od svih ostalih zemalja.Ja kada sam bila na putovanju gde sam obišla 6 zemalja Južne Amerike koštalo me je čitavo bogatstvo.Uspeli smo toliko toga da vidimo za kratko vreme, da ujutru nismo znali da li putujemo vozom, avionom ili autobusom. Kada sam se vratila od tih utisaka živela sam sledećih 6 meseci.Kao i uvek sa brojnim detaljima opisuješ,sve što si videla i uvlačiš nas u svet zanimljivih osoba koje susrećeš, šarenila boja i ostatke jedne napredne civilizacije od koje je ipak nešto sačuvano čime se mogu diviti i posetioce… Read more »

lidija83
lidija83
2 years ago

Nadam se da imaju u apotekama N95 maski, zbog stanja u hostelu. Ipak one filtriraju i vazduh koji se udise.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x