Drama na drumu

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LazaTwin
LazaTwin
18 days ago

Koliko je priroda ostavila lep utisak na mene, toliko ljudi nisu. U nekim momentima sam bio i besan na njih, skroz glupave reakcije – unosi Vam se u facu a kao ne zele kontakt sa turistima zbog korone!? A pre svega, u Peruu ste vise od 4 meseca, niste klasican turista.
Srecno u nastavku sa zeljom da se vratite medju “stare” Peruance 🙂

Sasa B
Sasa B
18 days ago

Srecno dalje! Cuvajete se! Priroda je prosto fantasticna, a nadam se da cete sve ove
neprijatnosti ubrzo zaboraviti. Puno pozdrava

cerevican
cerevican
17 days ago

skrivalice igra ……nakratko mamaljiva….ali je za stalno …. obazrivost preporučljiva

Ivanita
Ivanita
18 days ago

Draga Snežana, avantura u ovom delu puta je krenula neplanirano, ali….zpravo imaš plan -a to je da si otvorena za sve prilike, fleksibilna za sve promene, vidiš mogućnosti u svakoj situaciji. Čitajući prvo tekst,a posle ga upotpunila snimkom želela sam da te pitam po nešto, ali na kraju to nije važno jer je kompletan utisak živopisan.

Mikele
Mikele
17 days ago

Iz sve snage i srca želim da ti se ništa loše ne desi! I neće, ti si naša junakinja!!!

mladenk
mladenk
17 days ago

Priroda je definitivno nestvarno lepa, sva ova jezera i vodopadi stvarno zavredjuju da se vide… Ali ovaj drugi deo price, losi putevi, neprijatni susreti koje si imala uf,uf,uf … Zamisljam kako bi bilo stvarno sa nekom dobrom ekipom i npr. kamperom uzivanje obici ovo, ali to je masta..U stvarnostiti ti si tu sama sa Surfijem, Skituljkom i dobrom intuicijom! Pa neka te dobro i dalje sluzi, i sreca prati, da izbegnes sve eventualne (pu,pu,pu 🙂 nezgodne situacije… I da te Put samo ka dobrom i lepom vodi!

SaskaRon
SaskaRon
17 days ago

Ima dva sata kako sam pročitala priču, a još sam pod stresom i ne mogu da se opustim. Meni bi srce samo prestalo da kuca kad bi mi se dogodilo nešto toliko neugodno, naročito taj stočar… Ni nadnaravna prirodna lepota mi ne bi pomogla da se povratim. U to ime šaljem najpozitivnije vibracije, neka se nađu ako zatreba, a nadam se da nikad neće. Ron i ja te grlimo i neprekidno mislimo na tebe. Čuvaj nam se.

SaskaRon
SaskaRon
16 days ago
Reply to  snezana

Kakva sreća da je sve prošlo glatko… Nadamo se da će uvek tako biti. Nije uzalud toliko pratilaca iza tvojih leđa, sa najpozitivnijim mislima i željama (to sad, kao, mi smo te spasili 😉 )

zlinak
zlinak
15 days ago

Snezo, ipak se ti fino sporazumevas na spanskom. Mislim, ne mozes neki dublji razgovor da vodis, ali ipak je velika razlika kad mozes da prostoprosirenom recenicom da se izrazis i da kazes sta ti treba nego da bas nista ne umes.
Gde su sada Djakomo i Malajka, koliko su ti odmakli? Je li i oni imaju jedini plan smer SEVER ili su necim ograniceni u Putu?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x