Spopao me ludi bik!

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
cerevican
cerevican
2 years ago

penjati se ne bih mog’o….. (sliči mi na ptice let)…slučaj s’bikom raritetan ….kao i taj zabačeni svet

LazaTwin
LazaTwin
2 years ago

Ovo sa bikom nije bilo nimalo naivno kao što u početku može nekome da se čini. Pratim na instagramu i na youtube-u jednu devojku koja je terenac Land Rover pretvorila u kamper i sad njime putuje. U Crnoj Gori je zamalo smrtno nastradala jer se približila kravi kao da je nahrani i uslika a ova je udarila svojim rogovima i oborila na zemlju. Potom je stala iznad nje i ko zna šta bi bilo da vlasnica kamp prostora nije naišla i oterala je. Devojka je morala na ušivanje glave, tako da ni povreda nije bila blaga. Odlično ste prošli, možda… Read more »

LazaTwin
LazaTwin
2 years ago
Reply to  snezana

Super ste se snašli, retko ko bi od straha i panike našao sebi spas u tom mraku!

Sasa B
Sasa B
2 years ago

Hvala! Prelepa je priroda! Bik nije bas bezopsan, ali, dobro je sve proslo. Srecno dalje, puno pozdrava.

Zorica
Zorica
2 years ago

Priroda je očaravajuća….vodopadi, zelenilo…kakva hrabrost i volja…divan gest za Olju ♥️

Saki
Saki
2 years ago

Divan tekst, jos lepsi video. I da, svaka cast za gospodju Olju koja definitivno na neki način nastavlja da putuje, bas lep gest.

Ivana Kovačević
Ivana Kovačević
2 years ago

Zastaje dah od lepote! Mi sa ove strane gledajući video ,čitajući blog uživamo dok angažujemo samo čulo vida i sluha , a mogu zamisliti kako ti je tamo sa aktivnih svih 6. čula! Zadivljujuće!!! Na sve misliš da video bude obogaćen zanimljivom pričom i lepim kadrovima,a divno je što si se setila one gospođe i što si joj na originalan način ukazala poštovanje! Na sve to moram da dodam da mi je epizoda sa bikom bila smešna ( (izvini možda nije zgodno tako ta kažem jer je tebi bilo napeto) ,ali takve sumanute situacije iako bile rizične ponekad čoveka nasmeju… Read more »

LazaTwin
LazaTwin
2 years ago
Reply to  snezana

I devojka koju je krava povredila se posle zafrkavala, ona je inače vegetarijanac. Pa je pisala, zamislite naslov “Vegeterian world traveller got killed by a cow”. Pa se zezala kako će iz osvete početi da jede samo kravlje meso 😄 Posle bude svima simpatično 😃

ljiljam
ljiljam
2 years ago

Snezana, bas vam se divim. Kao i uvek divna prica, predivni pejsazi, sigurno ste uzivali u toj lepoj prirodi. Samo, ja sam uvek bila ubedjena da crvena boja razdrazuje bikove, valjda zbog spanskih korida i onih crvenih plahti na koju bikovi jurisaju…Nisam istrazivala, nisam citala na netu o tome pa ne znam tacno ali da sam ja bila na vasem mestu pobegla bih odmah, a vi se hrabro borite sa bikom. :-))

olivera
olivera
2 years ago

Citam komentare sve- sta je lepse od velicanja jedne žene borca…ili priroda.. pa ipak te lepote nebi doživeli i priroda bi bila zarobljena samo svoja Hvala Ti Snezo od zemlje do neba i nazad da nam se srecno vratiš
Eto ni bik ti nemože ništa mocnice!
…Olja mi puno znači…

olivera
olivera
2 years ago

Pisala dugu poruku koa posle da vidim pola obrisao …Ono Olja mi mnogo znači hvala voljena herojino…

vema
vema
2 years ago

Divna,priča, dopunjena besprekornim videom, slika upotpunjuje nevrovatnu prirodu koja se ne može porediti ni sa čim.Velika smirenost da se ponašaš kao da je sve u redu, iako je bik noćna mora, pogotovu šro nikoga nije bilo u blizini. Hrabro koračaš po puteljcima, preskačući kamenje na putu kao da nije velika nadmorska visina, sa rancem na ledjima koji bi i za jačeg muškarca bio problem. Šta reći samo bravo hrabra ženo…

Last edited 2 years ago by vema
uzellac
uzellac
2 years ago

Znam kad ja negde putujem pa kad uslikam neki lep predeo. Posle ljudima moram da napomenem kako je uživo to neuporedivo lepše…..A ovde je na slici već prelepo, mogu samo da zamislim kako je u prirodi. Kao bajka.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x