Arte Sumapaz – umetnička kolonija

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
cerevican
cerevican
1 year ago

tekstu (vazda) kapa dole… dok videu svaka čast….da je samo malko bliže….skoknuo bih da otresem ……ž.godina mi oho balast

ljiljam
ljiljam
1 year ago

Super prica, Snezana. Ovaj boravak kod umetnika je kao pravi odmor, potreban i neophodan posle vruceg i dugogodisnjeg tempa u pedalanju. Nesumnjivo je da vam to i organizam govori i dojavljuje vec duze vreme. Odmorite se i osvezite se tamo, priroda je predivna i vratice vam svu energiju potrebnu za dalje.

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 year ago

Sve si tako lepo opisala da mi se učinilo kao da sam i sam bio tu negde. Veliku si promenu pokrenula u svom životu. Srećno!

majrajakov
majrajakov
1 year ago

Lepo ti se ovo namestilo posle plemena… Kreativni mladi ljudi predivan ambijent zdrava hrana zdrave misli nove vestine i radosti zivota, mislim da ti je ovo mesto idealno da saberes utiske i verujem da te mnogo lepoga jos ceka u Kolumbiji prepusti se samo uzivanjima izlascima zalascima sunca kisi vetru dragim ljudima………napokon slobodna i cista nova TI

vema
vema
1 year ago

Veoma zanimljiva ideja osnovati umetničku koloniju. Tvoja iscrpna priča uvodi me u poseban ambijent i osećam se kao da sam i ja tu prisutna.Uvek na odličan način ispričana priča, upotpunjena odličnim fotografijama i video snimkom.Hvala ti.

BelojevicIvana
BelojevicIvana
1 year ago

A kada planirate da objavljujete blogove?Nesto vas nema dugo.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x