Iskušenja na Ruti Sunca

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mar1ca
mar1ca
1 year ago

Drago mi je što nalaziš polako svoj mir, svoje stabilno mesto. Polako, ali sigurno, to se oseća i iz tvojih priča. 🙂 Inače kad pomenu banke i bankomate. Sletela sam u Beograd pre par dana. Na aerodromu stanem kraj jednog od bankomata da podignem pare. Za iznos od 5000RSD naplatio mi je proviziju 700RSD. Razmišljala sam na momenat da izvučem singapursku karticu i probam sa srpskom, čisto da vidim kolika bi provizija onda bila. Da li je to i naša zemlja naučila da pljačka strance kao mnoge siromašne zemlje Azije i Južne Amerike? Na kraju sam odlučila da to za… Read more »

mar1ca
mar1ca
1 year ago
Reply to  snezana

U ovom slučaju sam više mislila na tvoju reakciju na to što te iznerviralo. Ne bi te iznerviralo da mu nisi ”sudila” tj. imala određena očekivanja. Možda nije bila najbolja reč, a i uopštavala sam u toj rečenici. Čini mi se da svaki put kad izgubimo živce na putu to upravo dolazi iz toga što bi mi ili nama bliski ljudi nešto uradili drugačije. Znam da nisi osoba koja će da zaključi da su Kolumbijci loši zato što te svako malo neko zavrne za 25 centi. Nisam pomislila da ćeš suditi o Kolumbijcima na osnovu toga, nego da sudiš o… Read more »

ljiljam
ljiljam
1 year ago
Reply to  mar1ca

Dobrodosli u neoliberalizam.:-)))) Ako dozvolite da odgovorim u vezi te situacije. U Srbiji nisu vise samo srpske banke, ne znam koja je na aerodromu ali svejedno i da je srpska banka, zakoni neoliberalizma trenutno divljaju. U Norveskoj su politicari predali struju berzi i za kratko vreme je struja po kilovatu otisla gore za 2000%. tako da ogromne kompanije ne mogu da isplacuju troskove struje, kao ni narod, i nastali su mnogi bankroti. Generalno na Zapadu ruse ekonomije svih zemalja. Mozda nije u redu da o tome ovde pisem ali strajkovi su u celoj Evropi. Snezana, ako ovo nije u redu… Read more »

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 year ago

Samo napred i sa srećom na tvom Putu duhovnosti ❤️

ljiljam
ljiljam
1 year ago

Kao i uvek uzbudljiv i veoma zanimljiv blog. Sad, kad pratim i preko FB-a, mi je vecina stvari poznata pre nego procitam blog ali ne mari jer ima i dobrog dela koji nije objavljen na FB-u.

ljiljam
ljiljam
1 year ago
Reply to  snezana

Mozda nije bas vecina ali mislim da je postavljeno 2-3 puta, mozda se provuce malo vise nego planirate. Kao sto rekoh meni ne smeta i uzivam u citanju i po dva puta.:-))

ljiljam
ljiljam
1 year ago
Reply to  snezana

Draga Snezana, izvinjavam se, nisam mislila nista lose…Ali tacno je, odgledala sam video i onda vidim da mi je dosta toga poznato. Ja stvarno uzivam da citam sve sto napisete, mnoge blogove sam i po nekoliko puta procitala i nije ovo trebalo da bude neka kritika, ne, ni slucajno. Izvinjavam se jos jednom, verovatno sam to nespretno formulisala ali budite uvereni da sve sto napisete jednostavno gutam. Sve najbolje i srecno.

cerevican
cerevican
1 year ago

pored sve lepote okruženja ,duhovnost pre svega permanentnom prisutnošću nek’ umišljaj mami…..da u pokušaju dosegne se stvarnost ….pa potom nakratko nazre beznačajnost

Vuchko
Vuchko
1 year ago

Sve te životinje na znakovima pored puta su ništa spram gmazova koje mi, koji boravimo na Balkanu, svakodnevno gledamo na portalima, u novinama, na TV-u… A mi u Bosni i Hercegovini ih svakodnevno gledamo i sa bilborda pred neke nove izbore…

majrajakov
majrajakov
1 year ago

Svaki nova prica ponovo otkriva novu probudjenu Snezanu , uzivam u svakoj reci i opisu svega sto osecas u svom duhovnom budjenju i neverovatno koliko napredujes brzo i otkrivas svakodnevno sve te male sitnice koje zivot cine lepsim ,radujem se sa tobom zajedno

15
0
Would love your thoughts, please comment.x