E-da

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
cerevican
cerevican
1 year ago

rekokaz Vam gdja Snežo posve čitljiv lako …k’o što uz Medelo pivkan prija jelo svako

Renea
Renea
1 year ago

Ja bi da se reinkarniram u Snezanu😀

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
1 year ago

Osim napasti od komaraca, koji poštenog putnika ne štede ni po kiši, čini se da je ova deonica bila prijatna. Pokušala sam da pratim trasu gledajući na GM: pronašla sam Resort Aak Bal kroz koji su uspela da se provozaš (veoma lep Hotelski kompleks sa 4* u kome se pored ostalog održavaju i takmičenja u triatlonu), potom i mestašce Sabankuj i Lagunu de terminos, a i meni omiljeni deo ove deonice puta Los Tukanes sa onim lepim jezercetom na čijoj obali si imala mesto za kampovanje. Lep je i ovaj deo Meksika. Želim ti manje kišnih dana, efikasno sredstvo protiv… Read more »

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
1 year ago
Reply to  snezana

Na tvojim slikama teren izgleda lepo, naročito onaj deo sa imanjima, a i plaže su fotogenične. Ali kad kažeš da je teren močvaran, onda i komarci dobijaju svoj kontekst. Nadam se da si se lepo smestila i da hvataš zalet za stvaranje neke nove priče.

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 year ago

Prica/blog i fotke za uzivanje. Jos da pogledam video, pa da kompletiram ugodjaj. <3

ljiljam
ljiljam
1 year ago

Meni stvarno neugodno sada, uvek ja gnjavim zbog slika…jednostavno vidim prvu sliku i dalje ne ide… A zao mi je da ne vidim fotke posle ovako prijatnog bloga pa ako mozes, pomozi, Snezana:-)))

10
0
Would love your thoughts, please comment.x