Povratak

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Spome
Spome
1 month ago

Hm…mislim da se radi o duzini pruzene pomoci, oni su se uplasili da ces ostati predugo, tj, njima je predugi period do tvog ozdravljenja, pruzaju pomoc na nacin kako njima pase, tvoja bolest im je izvan zone komfora u sta oni nisu bili spremni zakoraciti.Naravno da osjecas zahvalnost za dva dana i naravno da se pitas kako te mogu bolesnu pustiti da nastavis put do hotela koji nije iza prvog zavoja, vec poprilicno daleko. Vrlo interesantno je ovo.I sad ce mozda zvucati ruzno..oni to rade na nacin kako se njima sviđa i koji njima donosi odredenu zadovoljstvo bez dubljeg osjecaja… Read more »

majrajakov
majrajakov
1 month ago

Analiza situacija u kojima se ne osecas prijatno , u drustvu nekih ljudi, zaista je tesko ….ali osloboditi um u takvim situacijama uz pomoc tebi poznatih tehnika , moze zaista da pomogne . Drago mi je da si ozdravila i da nastavljas dalje , nadam se puno jaca i na pravoj , sigurnoj i najboljoj ruti .Srecno

Teonanacatl
Teonanacatl
1 month ago

Ovde se nešto teško otkinulo. Tako zvuči.

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 month ago

Citajuci ovaj blog, padose mi na pamet “Biseri mudrosti” Jasmine Puljo. Hocu da kazem da je tekst pun /barem meni/ zanimljivih razmisljanja. Da li treba da kazem da sam uzivao?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x