Tierra del Fuego, Patagonia, Argentina

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
74 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mirce
Mirce
4 years ago

Božanstveno, hvala Vam za divan tekst, divno pišete, a tek slike…
Ulepšali ste mi ovo Božićno jutro.
Vratili ste me u mladost kad sam svakog drugog četvrtka trčao do trafike da kupim “Auto magazin”. Kad kojim slučajem nije stigao, bio sam razočaran, znajući da moram čekati do sutra.
Vaša avantura me vraća u to doba. Prosto poskočim kad vidim da ste nešto novo napisali. Divno to radite… Uživajte u svakoj sekundi i hvala Vam još jednom što i nas vodite sa sobom…
Neverovatno iskustvo…

Natasa Rodic
Natasa Rodic
4 years ago

Divno je pročitati a tek doživeti ovako nešto!

tamdundo
tamdundo
4 years ago

Divnooo♥️♥️♥️♥️💪💪

sparklet
sparklet
4 years ago

Draga Snezana, hvala na divnom tekstu u ovo Božićno ledeno jutro. Samo napred. Opet ste ona stara, a malo i drugačija. Camino Vas je promenio. Sad i pešačite . Mislim da je to najbolja kombinacija za Vas. Sjajno. Hristos se rodi!

minen
minen
4 years ago

Prizori su nestvarni. A upotreba drona celoj priči daje poseban ton. 🙂 Nema sumnje uživaćemo prateći te narednih godina. Srećno!

Dr
Dr
4 years ago

Čitam ovih dana o tom nacionalnom parku i ukapiram da ako si planinar, recimo u Evropi, odlazak u Ognjenu zemlju je obavezno štivo !
Tako da se i mi evo prošetasmo po tom neverovatnom predelu kako nam odavde izgleda poprilično netaknute prirode.

mar1ca
mar1ca
4 years ago

“Bila sam na Himalajima, bila sam na indonežanskim vulkanima, bila sam na japanskim planinama na ostrvu Hokaido, prešla Kavkaz… ali ovo je najlepši prizor od svih koje sam do sad videla.” Potpuno se slažem s ovim. 🙂 Tek si na početku i ne postoji nacionalni park u Patagoniji koji će biti manje fascinantan od ovog. Čak i kad je tmurno i narogušeno vreme ta priroda deluje veličanstveno. Tierra del Fuego je bio maglovit i oblačan kad smo ga mi posetili, jedan dan je čak lila kiša iz oblaka ali to nije moglo ni malo narušiti tu lepotu. Planinar je čovek… Read more »

marayamaka
marayamaka
4 years ago

Tacno bih se ovako osecala da sam sa Vama… Eto kao da sam bila! Stvarno je vredelo!

Maja
Maja
4 years ago

Sretan Božić. Lijepo je putovati s Tobom i uživiti se u to. Sretno na Putu

черевићан
черевићан
4 years ago

Božić jeste Praznik mio…..SVIMA On nek’ ….SREĆAN BIO !

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
4 years ago

Draga Snežana, hvala na ovom divnom Božićnom poklonu sazdanom od reči i slika.

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
4 years ago
Reply to  snezana

🙂

hansolina
hansolina
4 years ago

Predivno! I potpuno si u pravu, nije vazno da biti najbolji vec uzivati u putu i stici do cilja ❤

nevena
nevena
4 years ago

Srecan Bozic! Znala sam da ces uspeti, divim ti se, hvala ti za divan tekst, kao i uvek docarala si nam sve, kai da smo sa tobom.

Kuguar
Kuguar
4 years ago

Prelepo. Puno sreće i još boljih tekstova i predela u nastavku rute.

ivanicap83
ivanicap83
4 years ago

Draga Snežana, srećan Vam Božić! Pravo je zadovoljstvo čitati Vaše divne priče i na trenutak se naći na istoj stazi sa Vama. Pišete čisto, iskreno, osećajno, divnim stilom, zaista je pravo uživanje čitati Vaše blogove. Samo tako nastavite! Vaši verni čitači se neizmerno raduju svakoj novoj priči. Puno sreće, zdravlja, izdržljivosti, lepog vremena i dobrih puteva Vam želim u nastavku.

Zaga
Zaga
4 years ago

Hvala za predivn opis..prečudovito..Samo napred i puno sreče.♥️♥️♥️

Natasa
Natasa
4 years ago

Srećan Božić i hvala na divnom putopisu koji ste podelili sa nama….srećno u daljim avanturama…

vladetaub
vladetaub
4 years ago

Srećan Božić…lepo i jako od samog starta…

La Tanja
La Tanja
4 years ago

Mi smo se, otprilike u isto doba prošle godine, gadno izgubili u Ognjenoj zemlji. Išli smo samo obalnom stazom, izgubili markaciju i pentrali se po sve opasnije stijenju i korijenju dok nas Argentinac nije vidio i vratio na pravi put 🙂. Lijepo mi se prisjećati kroz tvoje oči. Sretno!

bulatovicsneza59
bulatovicsneza59
4 years ago

Mir Božiji, Hristos se rodi. Srećan Božić. Neka vas sreća, zdravlje i lepota prate na ovom putu.

LazaTwin
LazaTwin
4 years ago

Fotografije su predivne kao i tekst! Hvala vam sto delite ovo sve sa nama i sto se trudite da opisete, fotografisete 🙂 Pauza nije uticala na vas, vidi se da mozete (uprkos slabijoj kondiciji od zeljene) a i da ovo zelite, sto je po meni bitnije 😀

Nikolic Sanja
Nikolic Sanja
4 years ago

Srećan Božić i hvala za novi blog !

budan1109
budan1109
4 years ago

Srećan Božić! Svaka čast na upornosti i naporu..i. nadahnuću i iskrenosti kojom pišeš. Uzivaj..

slucic@netscape.net
slucic@netscape.net
4 years ago

Bravo Snezana! Potpuno te razumem. Spustala sam se ne pripremljena u Grand Canyon (a nisam ni znala duzinu/tezinu staze), jedva sam se “dovukla” do reke i smestaja (i hladila bolna stopala u ledenom potocicu). Mislila sam da se necu pomeriti iz kampa 2 dana koliko smo plarilali ostanak na dnu. Sutradan sam ipak odradila blagu setalacku turu 5 km u jednom pravcu. Imala sam veliki strah od uspona na vrh kanjona sledeceg dana jer je uspon, a i 4km duze nego sto je bila staza kojom smo se spustili. Ali sada sam znala sta me ceka i uspon dozivela mnogo… Read more »

nsarski
nsarski
4 years ago

Snežana, mene ovo tvoje putovanje potseća na “Motorcycle diaries” o sličnom putovanja Če Gevare u vremenu kad je bio student medicine i krenuo nekim putem sličnim tvom po Južnoj Americi. Izuzetan doživljaj koji si opisala. Samo napred!

vema
vema
4 years ago

Draga Snežo prvo Srećan Božić. Iako si daleko od nas mi smo sa tobom čitajući ove predivne opise i tvoje doživljaje. Koliko reči upotrebiš da opišeš svoj doživljaj to je posebno fascinantno. Nustrašiva, hrabra kao i uvek sa puno elana prelaziš prostore gde ne znaš na šta ćeš naići. Važno je da ne odustaješ, bez obzira na prepreke. Fotografije su predivne, a opisi svakog trenutka su za pamćenje. Možda nemam dovoljno reči da izjavim divljenje ali ja kao i ostali čekamo da pročitamo od tebe o nekim novim predlima koje nećemo videti. Do sledećeg čitanje sve najbolje ti želim.

Spes
Spes
4 years ago

Divno! Osećam se počastvovano time što mogu da čitam ove tekstove. Hvala ti <3

mecaveca
mecaveca
4 years ago

Srećan Božić Snežo ! Divan tekst, prelepi vidici, uživala sam u svakoj rečenici i fotografiji, kao da sam i sama bila na ovom usponu.Hvala ti…

Molder72
Molder72
4 years ago

Сјајно! Феноменално! Скоро да сам осетио ветар са Пацифика док сам читао текст и гледао слике! Поздрав и желим ти свако добро!

Nori
Nori
4 years ago

Fotografije su predivne, uživala sam čitajući Vaš blog. 🙂

boban4
boban4
4 years ago

Ja u stvari nisam neki biciklista. Ne mogu da vozim sto kilometara dnevno. Nisam ni neki planinar. Ne mogu da stignem na vrh među prvima, čak ni među osrednjima. Sasvim sam prosečna u tome, a po mnogo čemu i ispod proseka……………A STA SAM ONDA JA,BICIKLU SAM ZAJASIO POSLE 30 G I ODMA NAPRAVIO 107 KM,NISAM NI RAZMISLJAO DA JE TO PREVISE ZA MOJIH 120 KG I 58 G. ALI SI TI TA KOJA JE KRIVA ZA MOJE GLUPIRANJE. ZATO SAMO NAPRED, NEKA BUDEMO SVI MI KRIVI ZA ONO STACES URADITI . DA USPES DO KRAJA.

Majamisty
Majamisty
4 years ago

Meni su suze krenule kad si stigla na vrh samo od prizora sa fotografije, ali i od poznavanja osecaja koji planina i vidikovci bude u meni, daju mi smisao zivotu i cesto se rasplacem od srece pred takvim prizorom. Jedva cekam ostale nacionalne parkove, Good luck Snezana! 🙂

VeraJanketic
VeraJanketic
4 years ago

Pravo uzivanje za citanje! Samo napred Snezana 🙂

goca mandic
goca mandic
4 years ago

Sjajno Snezo, ulepsali ste mi vece!!! Posto sam od danas u Vasoj grupi pratilaca, citala sam sve od pocetka Vaseg putovanja. Slike i opisi su bozanstveni, tako da ste mi priblizili put kojim idete, pa se na trenutak osetim da sam ja tu! Ustvari, to i jeste cilj nas koji Vas pratimo, a Vase umece da nam to verno prenesete.
Samo napred, i SRECNO!!!!!

koviljkastambolija@gmail.com
koviljkastambolija@gmail.com
4 years ago

Bravo Snežana, želim ti sreću na tvom putu. Uživam dok te pratim. Činiš veliko delo za sebe a i za nas, hvala ti.

mpagencija.paroski
mpagencija.paroski
4 years ago

Bravo, Snežo, za savladan uspon! Samo napred, ja uživam, a verujem i mnogi drugi. Obožavam prirodu, tako da mi ove fotke i opisi oplemenjuju dušu… Pozdrav

Željka Jelenić
Željka Jelenić
4 years ago

Planinariti sam probala, iako sada češće vozim biciklu nego što planinarim, ali doživljaj nakon što se „osvoji“ vrh ne može se usporediti sa pustim kilometrima biciklom, uspjeh je i jedno i drugo, ali osobno zadovoljstvo meni je bilo veće kad bih izmučena stala na vrh i poput Vas nasmiješila se horizontu. Možda je vrijeme da se i ja pomalo vratim planinarenju 😉
Divan opis puta i vlastite borbe, lijepe fotografije, šaljem Vam pozdrave iz sunčane Pule!

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
4 years ago

U kojoj ono boji obuće si krenula gore?Ne znam u kojem su ti stanju stopala i noge,ali cipele i pantalone su se baš dobro iskondicionirale- u kameleonskom stilu…ali vredelo je i hvala za ovaj veličanstvenom lepotom okupan pogled:)

Sladjanapr
Sladjanapr
4 years ago

Sve je to lepo al dug put ,treba cuvati snagu na tvome mestu izabrala bih jedno ili drugo

Sladjanapr
Sladjanapr
4 years ago

Al’kaze jedan prijatelj danas :”Vuk predje dnevno po 100km i vise “,pa pomislih sta smomi gori od zivotinja,slicniji smo njima po krvi i zilama,nego biljkama al’eto nekad zaboravimo to,pa se napunimo srdzbe ,besa i svakakvih otrova koje se ciste na zraku

JovanaIv23
JovanaIv23
4 years ago

Ovo je neverovatno! I sa slika pogled izgleda nestvaran. Mogu tek da zamislim kako je uživo!
Divno pišete, Snežana. Mnogo mi se dopada pasus o (ne)odustajanju. Nadam se da smem da ga podelim na svom Instagramu (tagovaću vas, naravno 😊).
Sve najbolje!

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
4 years ago

Fenomenalno! Predivan opis svega sto si prosla/dozivela, zacinjen prelepim fotografijama.

Sladjanapr
Sladjanapr
4 years ago

Kazu da i u Poljskoj imaju tako savijena drveca mozda je to neka specijalna vrsta

74
0
Would love your thoughts, please comment.x