Nova godina na kraju sveta

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
vladetaub
vladetaub
4 years ago

Početak je obećavajući…vrlo…SNG…

BDjikanovic
BDjikanovic
4 years ago

Ooo kako lepo iskustvo kako lepa prica!

Miomira
Miomira
4 years ago

Eto odmah materijala za neku narednu zbirku „Svedočenja o Zemljanima”.

noskich
noskich
4 years ago

Deluje da je Lilijana indioskog porekla. Sećam se da sam čitao da su Indiosi na Ognjenoj Zemlji bili najotporniji na hladnoću i da čak zimi su mogli da hodaju goli ili sa minimalnom odećom.

Gile
Gile
4 years ago

Divan pocetak, hvala na blogu……malo me cudi cena smeštaja…..da niste sami cena apartmana bi bila skoro €50 za troje sto nije malo s obzirom da je Latinska Amerika ? Možda je taj grad na kraju sveta generalno skup zbog mnogo turista ?

zlinak
zlinak
4 years ago
Reply to  Gile

13eur x 3 = 39eur sto nikako nije “skoro 50”. A kad se uzme u obzir i provizija AirBnb, domacin dobija svega 29eur od tri osobe za noc.
Verovatno se u nekim nedodjimama u Latino Americi moze pazariti jeftinije, ali nemojmo potcenjivati Ushuaju kao cuveni Kraj sveta gde sigurno dosta ljudi leti kada posecuje Patagoniju.

Gile
Gile
4 years ago
Reply to  zlinak

Ha ha… fenomenalno… ne znam kako je kod mene 13 x 3 = 50…. valjda posle sezdesete ne znam vise ni prost racun. U oktobru sam sa sinom i njegovim kumom isao u Meksiko Siti da gledamo trku Formule 1. Iznajmili smo preko Air BnB 7 dana sjajan aparman moderan, u centru sa kuhinjom , kupatilom, velikom terasom i kostao je $ 60 ( oko 42 evra ) Kanadskih dnevno. 2018 sam bio 3 nedelje u Ekvadoru…. nedelju dana u Kitu, glavni grad, odlican butik hotel, na jednom od glavnih trgova, sam u sobi, sa sjajnim doruckom isto oko $… Read more »

nevena
nevena
4 years ago

Divan pocetak N.godine u tvog Puta. Srecnoooo draga moja

черевићан
черевићан
4 years ago

читам причу баш детаљну…као да се пише сама…утисак ми ево након …..бејах и ја међу Вама …гђо Радојичић…БРАВО !

vema
vema
4 years ago

Kao i uvek divna pri’a sa puno detalja i neyaboravnim opisima ose’am kao da sam i ja sa tobom. I na mene je Argentina ostavila lep utisak ali ja sam bila samou Buenos Airesu i na vodopadima sa njihove strane. Stanovništvo južne Amerike se razlikuje od njihovih sunarodnika iz Španije. Lepa Nova godina i mislim da ćeš je dugo pamtiti do sledećeg čitanja srećno.

nsarski
nsarski
4 years ago

Mnogi ovde u Beogradu nisu proveli tako lepu Novu godinu kao ti u toj zabiti. A tvoja poslednja slika, iz dvorišta, me vraća u vreme kad sam ja bio po Argentini: taj način pečenja mesa, na krstu nagnutom ka otvorenoj vatri, se zove asador. Izuzetan rezultat na kraju.

черевићан
черевићан
4 years ago

Priča teče kao voda…..piše sebe Ona sama….evo stigoh do kraja joj ….kao da sam bio s’Vama ……gđo Radojičić , BRAVO !

Marica
4 years ago

Srećna Nova Godina Snežo!

Ja tek danas stigoh sa odmora, i divnog li iznenađenja kad videh sva ova pisanija iz Patagonije.
Uživaj, jer ja baš uživam čitajući ove postove i gledajući slike!

Teraš me da opet preispitujem svoje prioritete za sledeću godinu i zapalim na kraj sveta. 😀

Molder72
Molder72
4 years ago

Прелепо! Увек се сетим твојих речи да је свет много боље место него што га ми заправо замишљамо! Желим ти само овако добре људе на путу! Срећно Снежо!

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
4 years ago

Odlagala sam čitanje da bih tekst-kao nekad najdražu poslasticu lagano stavljala u usta i što duže neometano uživala u stvorenoj atmosferi začinjenoj fotografijama.Hvala na ovom neočekivano originalnom dočeku Nove godine na kraju sveta.Ti si već daleko odavde,a ja ću sad lagano pratiti tvoje tragove koje ostavljaš kao retko i posebno dragoceno biserje koje dušu oplemenjuje…

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
4 years ago

Prelepo opisano. Imam osecaj kao da sam bio prisutan. Super pocetak nove godine i novog Puta!

19
0
Would love your thoughts, please comment.x