Pet najnegativnijih iskustava i događaja

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vuchko
Vuchko
3 years ago

Sneška, sa oduševljenjem čitam ovaj tvoj tekst… i potpuno razumijem tvoje razmišljanje o tome: šta bi bilo da si odustala i izašla iz autobusa kada si prije devet godina krenula u svoju životnu avanturu. Zašto te razumijem? Vjerovatno si negdje na internetu pročitala (ako nisi, evo ja ti dajem tu informaciju) da je ovih dana preminuo čuveni novinar Pero Zlatar, koji je, radeći svoj posao, proputovao oko 180 zemalja svijeta. Malo je reći da je davno postao legenda jugoslovenskog novinarstva. Putevi Pere Zlatara i moji ukrstili su se dva puta. Prvi put kada sam služio vojni rok u Sarajevu. Sa… Read more »

Vuchko
Vuchko
3 years ago
Reply to  snezana

Dobra ti je ideja… i vjerujem da bih o njoj razmislio da imam bar pedeset a ne šezdeset godina. Mislim da sam prestar za pedalanje :). No, ko zna… možda se i odvažim na taj put, dionicu po dionicu, ali avionom. I ko zna koja ću mjesta usput posjetiti. Možda jednom…:). Ti si mi inspiracija.

Natasa Rodic
Natasa Rodic
3 years ago

Kakva snaga, stabilnost, disciplina, vrednoća, bogatstvo! Golim okom je vidljivo koliko ovaj konvencionalni život u zoni komfora, koji je sve samo nije komfor, otupljuje (fizički, emotivno i mentalno) i osiromašuje, bar meni tako izgeda. Da li si dobila negde na putu želju da se zadržiš na duže staze? Ako da- zašto, kako, gde, i zašto to nisi uradila. Koliko je teško sada u zimskoj Patagoniji pisati o Japanu od pre par godina, kako osvežavaš priče iz glave? Što se tiče naj iskustava piši šta god hoćeš, meni je sve zanimljivo, a i već će se neki od komentatora naći da… Read more »

Stanka
Stanka
3 years ago

Ćao, nisam se javljala do sad ali sve pratim redovno. Mene zanima ko je ta jedna osoba koja uvek boduje najgorom ocenom svaki tvoj blog, isto i vlogove uvek samo jedan dislike. Izgleda da te neko privatno ne voli a prikazuje ti se kao verni pratilac. Hoću da mu ili joj kažem da je to jadno i da govori o bednoj prirodi. Toliko od mene. 😉

LazaTwin
LazaTwin
3 years ago

“Najbitniji od svega je osećaj da, šta god da se dogodi, ja sam živela. I bila srećna.” Mislim da ova rečenica donosi mir svima koji mogu da je izgovore.
Nemam nikakvih predloga za “naj” ali želim da Vas pitam da li ste ikada poželeli da ostanete da živite u nekoj državi poput Francuskinje bekpekerke koja se zaljubila u Sarajevo? 🙂

LazaTwin
LazaTwin
3 years ago
Reply to  snezana

Pretpostavljam da Vam se onda Japan svideo samo kao posetiocu/putniku.

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
3 years ago

Snežo,imaš li saznanja o Brajanu?Da li je još u Turskoj?

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

Uf,bre, Snežo! Ovo se zove “Evo vam srce na dlanu” ❤️ Na kraju i suzu pustih 😢 Kao ideja za blog: 5 momenata kada si naknadno shvatila da si pogrešila i da je trebalo drugačije da uradiš. Pozdrav od V&V

cerevican
cerevican
3 years ago

tek kad kreneš u promene …naslutićeš moći svoje endogene

HJasna
HJasna
3 years ago

Pratim Vaše putovanje tek odnedavno, tako da sa podjednakim žarom pratim nova dešavanja, ali i pominjanje onih prethodnih. Svi zajedno uživamo o ovoj neobičnoj, unikatnoj životnoj priči, Vi – živeći je, a mi čitajući, gledajući iz prikrajka naših života. Izuzetna iskrenost i promišljanje krase ove tekstove i zaista, sa nestrpljenjem , očekujem svaki sledeći. Pozdrav Snežo i srećno u nastavku putovanja ( koji se smeši, zar ne?)

BezPatuljaka
BezPatuljaka
3 years ago

Na suptilan nacin, pitkim stilom, pokreces neka od najosetljivijih tema/pitanja ljudske intime (pocela da citam i knjigu-LP/Licne price), u kojima ce se pronaci svako ili bar vecina “folovera”, i to u najdirektnijoj mogucoj komunikaciji. Upravo je taj momenat ono sto je fascinantno, taj dvosmeran pravac koji omogucujes (evo i s moje strane malo -naj,naj prefiksa..)

kavandoli
kavandoli
3 years ago

“Postoje prilike i postoji vreme.
Retko ih čovek zajedno sretne.
Čuvajući vreme, izgubimo prilike,
čekajući prilike, izgubimo vreme.”

Vi ste uspeli u svakom smislu!
Uživam u Vašem pisaniju..
Veliki pozdrav!

Cica
Cica
3 years ago

Pozdrav Snežo, pratim Vasp od samog početka, tj pročitala sam svaki vas blog od te 2011 do danas i mogu da se pohvalim da Vas poprilično dobro poznajem i ako se zapravo nikada nismo upoznale. To kažem jer sam na sve vase “naj” momente iz ovog bloga uspela da naslutim vas odgovor i pre nego što pročitam, osim za jedan. Naime, mogla sam se opkladiti da jednim od najneizvesnijih momenata smatrate momenat u Rusiji kada ste ostali bez dokumenata i prodavali kvas. Bas sam se iznenadila da je to bilo dosta ranije. Pišite nam o NAJKOMIČNIJOJ situaciji na vašem putu,… Read more »

Sasa B
Sasa B
3 years ago

Puno srece i uspeha u daljim pohodima ;)!

slucic@netscape.net
slucic@netscape.net
3 years ago

Teski trenutci se mnogo vise pamte jer smo morali mnogo vise da se trudimo i sigurno se vise uci kroz te teskoce. Uzivaj u svakom trenutku i lepom i teskom, a i mi sa tobom citajuci tvoje price/knjige. Veliki pozdrav

zchira
zchira
3 years ago

Lepo je podsetiti se starih podviga 🙂
Ovih dana je i meni tacno 7 godina od putesestvija motorom po Bugarskoj i Rumuniji (Transfagaras-Transalpina).
Ovaj tekst i video su me naterali da ponovo provrtim slike i podsetim se te avanture ( album 🙂 )

Ana1980
Ana1980
3 years ago

Divna prica Snezo!
zaista mi dajes inspiraciju , kao i mnogima verujem , stalno!

Molder72
Molder72
3 years ago

Sjajno! Ti si savladala strahove koje mnogi od nas nikada neće i zato ti se duboko klanjam i zato te pre svega i pratim! Drago mi je da poznajem osobu kao što si ti jer pokrećeš neku pozitivnu energiju u ljudima da se odvaže, da probaju, da vide šta je iza sledećeg brda, da se pokrenu iz ove tužne kolotečine. Puno te pozdravljam i iako nekada nemam šta da kažem, napišem, znaj da pratim svaki tvoj korak sa puno pažnje!

Sladjanapr
Sladjanapr
3 years ago

Predstavi holivoody svoj roman

34
0
Would love your thoughts, please comment.x