Ikalma jezero, ili o uživanju

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gordana Horvat
Gordana Horvat
3 years ago

Srecan rodjendan. Jedno vrlo privatno pitanje na koje naravno ne morate odgovoriti ako je previse radoznalo. Zanima me da li ste oduvek bili tako samosvojni, hrabri, da vas ne ogranicavaju i sputavaju misljenja drugih i svoj zivot uredjujete po svojoj meri, a ne meri okoline, porodice, prijatelja. Ja vam se divim , apratim od 2012odine, mog odlaska u penziju, kada sma mislila i nisam uspela da uradim nesto sama za sebe. Cesttm na izboru. a dopadaju mi se i mala razmisljanja o zivotu-nesto kao psiholoski prirucnik. Nije vise klasican putopis. Sretno Snezana

majrajakov
majrajakov
3 years ago

Srecan rodjendan sa zakašnjenjem ostani hrabra, budi ponosna i neka te sunce prati

Spes
Spes
3 years ago

“Ako vidite nekog da pomno zagleda druge i da pogledom kruži po okolini, budite sigurni da ili mu savest nije mirna (verovatno beži i krije se), ili mu je profesija vezana za obezbedjivanje nečije sigurnosti, ili pak živi kao nomad, pa je navikao da non-stop pažljivo osmatra.” – ima još jedna sorta koja zagleda svuda okolo i prisutna je u trenutku – umetnici. 🙂 Oni znaju i drugu mudrost: o uživanju u životu.

ljiljam
ljiljam
3 years ago

Srecan rodjendan, Snezana. Bas ste me oraspolozili sa Vasom proslavom rodjendana. Divno i kreativno. Fotografije su zaista predivne, Uzivala sam uz “Blago Snezani, blago Snezani” Uvek su, ali sada stvarno nesto posebno lepe. Pozdrav i sve najbolje.

Ranka
Ranka
3 years ago

Srecan rodjendan (od pre… XY dana). /pratim, uzivam… tako lepa energija – sve je dobro i bice dobro <3/

cerevican
cerevican
3 years ago

Imate hranu, te poneko pivce, …. okolo Ande pa u duši milo ….imate šator i jezerski mir ….. pedalajte i nadalje al’ “tranquilo” …gospa Snežo

slavica@medakovic.in.rs
slavica@medakovic.in.rs
3 years ago

Možda je nestašni ovan želeo da onjuši “uljeza”koji je hrabro i uspešno,pomažući i Surfiju,prešao preko strašne šklopocije od klimatajućih brvana ,nabacanih za premošćavanje divlje zahuktalih brzaka hladne rečičice. Bajkovitoj lepoti predela u koji si stigla,valjda i pripadaju takve čudne prepreke,.kao prethodnice, iz čega se iznedri tvoja divna poruka:”Umeće življenja je da u međuvremenu uživamo”.

Tatjana
Tatjana
3 years ago

Divne fotografije!
Želim ti još puno krugova oko Sunca, lepih doživljaja, iskustava, predela i da si mi zdrava i zadovoljna!
Pozz

BezPatuljaka
BezPatuljaka
3 years ago

Cestitka kasni, srecan rodjendan (a takav je i bio! 🙂 ) i sve najbolje, s predlogom da jos koji dan ostanete pokraj jezera. Zaista je nestvarno lepo i veliko hvala na odlicnim snimcima.

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

Ne znam sta je lepse – blog ili fotografije koje ga prate. Bas smo uzivali. <3 <3

12
0
Would love your thoughts, please comment.x