Teško i predivno

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
cerevican
cerevican
3 years ago

samo dalje od Velike Vode……male šanse da se negde “trkne” …..zjap talasa vazda je bez mere…u tili čas Okean usrke …
p.s.
(prirode fenomen…. ne treba da čudi …ali ipak ….čuvajte se Ljudi!)

jasmina.hajder@gmail.com
jasmina.hajder@gmail.com
3 years ago

Brinula sam i mislila na tebe tokom uzbune na cunami i hvala Bogu, bila je ipak lažna uzbuna! Atakama – veličanstvena, izazovna, moćna i neumoljiva u svojoj jedinstvenosti, lepoti i surovosti. Ne sumnjam u tvoju istrajnost, dovitljivost i mentalnu snagu da odmeriš svoje snage sa njom i da bezbedno predješ preko nje! Srećno Snežana!

Bogumila Golubic
Bogumila Golubic
3 years ago

Uh, bas sam se i ja umorila “putujuci” s tobom kroz ovo bespuce. Pa i izazovi trebaju imati granicu. Cuvaj se draga Snezana (Izvini sto sam ja presla na pertu ali tako se osecam bliskije sa svojom Saputnicom s kojom delim i umor i nesanicu i zedj i svu brigu)

mar1ca
mar1ca
3 years ago

Kakvi predeli! p r e d i v n o !

Ceca014
Ceca014
3 years ago

Baš izazovna tura! Puna kontradiktornih stvari, predela i ljudi! Razmišljam o tom fenomenu koji je isključio GPS uređaj i zbunio zvučnik. Pustinja je neverovatna i očekujem još “čuda”! Koliko ovo sve utiče na vašu duhovnost, religioznost? Dopuštate li sebi razmišljanja o životu, smrti (na kratko ste to opisali u susretu sa opasnostima u saobraćsju)?

acika
acika
3 years ago

Kao i do sada divan blog, pohvale i za dodatni video za nas preplatnike.

Tara70
Tara70
3 years ago

Meni je ovaj blog jedan od najboljih….hvala ti sto si nam tako lepo docarala surovost pustinje i svoja osećanja kroz koja si smenjivala i radost i tugu tokom puta 👍

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

“Tesko i predivno”, super naslov za ovaj blog. Kako sve to sto dozivljavas, vidis i situacije kroz koje prolazis lepo opisujes 🙂 Bas uzivamo putujuci /virtuelno/ sa tobom. Neka te sreca prati.

majrajakov
majrajakov
3 years ago

Citam sa zakasnjenjem i radujem se svakom lepom trenutku koji prozivis… Budi hrabra i dalje i samo napred… Produzila sam pretplatu pre neki dan na jos godinu dana i radujem se sto cemo se i dalje druziti… Srecno

13
0
Would love your thoughts, please comment.x