Pustinja i more, 1. deo

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Spes
Spes
3 years ago

Pustila sam mami tvoj novi video. Ona nije obična žena, ona je žena – cvet, kaže. Šta to znači, mama? – pitam je. Pa znaš valjda šta je cvet – ljutnu se mama. – Mlada, lepa, nasmejana, čista, ona ode u pustinju i tamo nađe lepotu. Nije čudo što su svi ljubazni prema njoj, svi žele deo njenog sjaja.
Čitanje i gledanje tvojih priloga zahteva mir i tišinu. I naknadno promišljanje. Sjajni su uvidi do kojih dolaziš. Sjajna je energija koju emituješ.

Last edited 3 years ago by Spes
mvmilica
mvmilica
3 years ago
Reply to  snezana

Moram da se pridružim pohvalama za izgled u pustinji, jako lepo i veselo izgledaš. I potpuno razumem deo “.. ali taj napor da ostanem čista, koliko je to moguće u ovim uslovima, čini mi se kao deo borbe da ne dopustim pustinji da me proguta.” Respect!

violinmd
violinmd
3 years ago

Fantastično! Baš danas nešto pričah sa jednim prijateljem o tvojoj knjizi Planeta Japan(aca), i o opisima Hokaida (imao sam sreću da sam davno i sam bio tamo i bio kako iznenađen tako i opijen prelpom prirodom), i sad gledajući slike i čitajući ovo o Atakami, pomislih kako je ovo verovatno 180 stepeni suprotnost Hokaida. Tu je okean, tu su planine, ali bez šuma i rastinja, sve je kompletno drugačije da drugačije ne može da bude. Al je lep ovaj svet, kao što reče čika Jova Zmaj, a mi svi, tvoji ,,drugovi”, slušamo tvoje ,,slavuje”.

Snežana, zmaj-žena! Srećno dalje pedalanje!

Ranka
Ranka
3 years ago

Mnogo volim kako pises <3 Uzivanje.

cerevican
cerevican
3 years ago

Okean gle levo, desno vid’ “k’o Mesec”….oči šarom po pejzažu rade….uživajte gospa Snežo …..kad Vam Usud tu posebnost dade

slaslab@yahoo.com
slaslab@yahoo.com
3 years ago

Predivne fotografije.

Sasa B
Sasa B
3 years ago

Izgleda sve nestvarno! Mnogo je lepo. Uzivajte! Puno pozdrava, Sasa

Ranka
Ranka
3 years ago

e, da – i hvala za sve ovo !

Ranka
Ranka
3 years ago

video 18:45 _”Bojim se da će doći ljudi kasnije…” <3

sindyoke
sindyoke
3 years ago

Često maštam o tome da ti se pridružim jedan deo puta. Da budem dobra učenica i da ne smetam, prepustim ti sve odluke i samo uživam u pejzažima i pivu 🙂 I jedno pitanje: da li koristiš neke kreme za lice i usta, ili je to sve od hidriranosti, sreće i piva? 😀

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

Oduševljenje tvojim opisima ne popušta. Hvala što nam ulepšavaš dane svojim objavama ❤️

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
3 years ago

Zaboravih na pesmu, neki nespokoj sam osetio ☹️

majrajakov
majrajakov
3 years ago

Ova kampovanja pored vode su neprocenjiva…. Zalasci sunca pored vode takodje… Muzika talasa koja uspavljuje i pesak koji te miluje dok spavas….

26
0
Would love your thoughts, please comment.x