4500 m je baš visoko

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LazaTwin
LazaTwin
1 month ago

Mnogo mi se sviđa kako prenesete Vaše osećaje kroz tekstove, tako da i mi čitaoci sve preživimo sa Vama 🙂 Deo kad ste se obradovali nizbrdici i ostavili ručak, sam čitao sa osmehom na licu. Mada moram da Vam priznam da bih ja to pile ostavio čim bih ga video 😁

Natasa Rodic
Natasa Rodic
25 days ago
Reply to  LazaTwin

Da, da, kad reče da očekuje da će to biti jedan od najgorih dana i da će se smrzavati itd.tačno se videlo da će se sve okrenuti na “sve lagano i bez žurbe”. Btw ja bih pile ponela za rezervu.

Spes
Spes
1 month ago

Ovo su nadljudski napori, Snežo! I pored svega toga, ti snimaš i režiraš, montiraš, pišeš. Rolerkoster puta, emocija, vremenskih prilika. I lepota prirode! Jedino zbog čega sam mirnija je što znam da je sve ovo prošlo i da si sada dobro – do sledećeg iskušenja, mada, dok se gleda video, deluje da se sve upravo sada dešava. P.S. španski napreduje, koliko čujem? Budi dobro. Mislim na tebe.

Natasa Rodic
Natasa Rodic
25 days ago
Reply to  Spes

Pa i dešava se upravo sada.

jasmina.hajder@gmail.com
jasmina.hajder@gmail.com
1 month ago

Snežana, Snežana, nisam bila ažurna u praćenju peuanskih putešestvija ( zbog mojih ličnih malih putovanja), a sada mi se ovaj blog bukvalno sručio na glavu…Peru u njegova divlja priroda su izgleda tvrd zalogaj, čak i za tako iskusnog putnika, kao što si ti.Verujem da umeš dobro da proceniš i potencijalne opasnosti i da ukalkulišeš nepredviđeno. Ipak, čuvaj se, štedljivo sa energijom i entuzijazmom. Ova grupa posmatrača i navijača može samo da šalje pozitivne misli i da iskreno navija da izadješ kao pobednik u ovoj borbi i nadmudrivanju sa prirodom i njenim čudesima.

cerevican
cerevican
1 month ago

Baš naporan ovaj deo….smrzava se,kisne,kaska…..al sve vredi zbog nagrade…..a kojoj je ime Naska

Sasa B
Sasa B
1 month ago

Sve najbolje i u buduce! Hvala puno na tekstu. Puno pozdrava 😉

SaskaRon
SaskaRon
1 month ago

Draga naša Snežana, najiskrenije čestitke povodom jubileja velikog kao vasiona. Koliki je to uspeh! 10 godina testiranja i pomeranja svojih granica! Klanjamo se do poda!
Neka ti narednih deset budu jednako izazovne, a ti nikad srećnija i bezbednija! Najtopliji zagrljaj ❤️

Olga
Olga
1 month ago

Snezana, extaordinary ste !👍

Natasa Rodic
Natasa Rodic
25 days ago

Hvala i za ovu uporednu analizicu Perua i Čilea (s ovog stanovišta su mi te zemlje bile slične).

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x