4500 m je baš visoko

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LazaTwin
LazaTwin
2 years ago

Mnogo mi se sviđa kako prenesete Vaše osećaje kroz tekstove, tako da i mi čitaoci sve preživimo sa Vama 🙂 Deo kad ste se obradovali nizbrdici i ostavili ručak, sam čitao sa osmehom na licu. Mada moram da Vam priznam da bih ja to pile ostavio čim bih ga video 😁

Natasa Rodic
Natasa Rodic
2 years ago
Reply to  LazaTwin

Da, da, kad reče da očekuje da će to biti jedan od najgorih dana i da će se smrzavati itd.tačno se videlo da će se sve okrenuti na “sve lagano i bez žurbe”. Btw ja bih pile ponela za rezervu.

Spes
Spes
2 years ago

Ovo su nadljudski napori, Snežo! I pored svega toga, ti snimaš i režiraš, montiraš, pišeš. Rolerkoster puta, emocija, vremenskih prilika. I lepota prirode! Jedino zbog čega sam mirnija je što znam da je sve ovo prošlo i da si sada dobro – do sledećeg iskušenja, mada, dok se gleda video, deluje da se sve upravo sada dešava. P.S. španski napreduje, koliko čujem? Budi dobro. Mislim na tebe.

Natasa Rodic
Natasa Rodic
2 years ago
Reply to  Spes

Pa i dešava se upravo sada.

jasmina.hajder@gmail.com
jasmina.hajder@gmail.com
2 years ago

Snežana, Snežana, nisam bila ažurna u praćenju peuanskih putešestvija ( zbog mojih ličnih malih putovanja), a sada mi se ovaj blog bukvalno sručio na glavu…Peru u njegova divlja priroda su izgleda tvrd zalogaj, čak i za tako iskusnog putnika, kao što si ti.Verujem da umeš dobro da proceniš i potencijalne opasnosti i da ukalkulišeš nepredviđeno. Ipak, čuvaj se, štedljivo sa energijom i entuzijazmom. Ova grupa posmatrača i navijača može samo da šalje pozitivne misli i da iskreno navija da izadješ kao pobednik u ovoj borbi i nadmudrivanju sa prirodom i njenim čudesima.

SaskaRon
SaskaRon
2 years ago

Draga naša Snežana, najiskrenije čestitke povodom jubileja velikog kao vasiona. Koliki je to uspeh! 10 godina testiranja i pomeranja svojih granica! Klanjamo se do poda!
Neka ti narednih deset budu jednako izazovne, a ti nikad srećnija i bezbednija! Najtopliji zagrljaj ❤️

cerevican
cerevican
2 years ago

Baš naporan ovaj deo….smrzava se,kisne,kaska…..al sve vredi zbog nagrade…..a kojoj je ime Naska

Sasa B
Sasa B
2 years ago

Sve najbolje i u buduce! Hvala puno na tekstu. Puno pozdrava 😉

Olga
Olga
2 years ago

Snezana, extaordinary ste !👍

Natasa Rodic
Natasa Rodic
2 years ago

Hvala i za ovu uporednu analizicu Perua i Čilea (s ovog stanovišta su mi te zemlje bile slične).

14
0
Would love your thoughts, please comment.x