Otkrivanje Jukatanskog poluostrva

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
cerevican
cerevican
1 year ago

o lepote baš mamljive oku meni Sremcu …iz senota izlazio ne bi uživajuć’ u mamljivom zdencu

marjetaleva
marjetaleva
1 year ago

Predivan zapis i videi. Bila u Meksiku pre 15 godina, sa busom od Ciudad de Mexico do Cancuna. Predivne uspomene. Sve do januara ove godine bila mi je zemlja broj 1, na listi preko 40 zemlja u kojima sam bila. Ove godine na prvo mesto je iskočila Tanzanija. Sretno dalje Snežana!

Pentha01
Pentha01
1 year ago

Krvopija nema bas uvek i svuda. Dok polovina Yucatana zivi u jungle sto je 1,25 miliona druga je u Meridi, glavnom gradu gde se redovno zaprasuje. Civilizovano. Mreze na vratima/ prozorima su standard u tropima. I rupe po ulicama su isto standard, ko dozivi samo jedan potop sve skapira. U zimskom periodu ne padne ni kap po 6 meseci a bilo je i 7,5 jedne susne zime kad je i sezona krpljenja ulica i krovova. Air con ima i u skromnijim kucama posto federalna vlada dotira 2/3 cene. Jes da zivimo u kamenim kucama al nismo bas Flintstones.

Suzana
Suzana
1 year ago
Reply to  snezana

Tropi nisu za svakoga to stoji. Preko dva miliona americanaca I canadiansa zivi permanentno u MX. Broj evropljana je ogroman od engleza do rusa. Mnogi se napale kao ijao raaaaj i posle godinu, dve odu. Opet, mnogi nikad ne bi ni otisli ali ne srede papire. Stotine hiljada expata zivi na poluostrvu cak i voze bicike rano ujutru kad se aklimatisu. Nasli ovde vrednosti koje su im bitne, uklopljeni su inace sto bi bili tu. Merida English Library ima 15,000 knjiga, postoji 30 godina. Pored nje predivna colonijalna cantina (taverna) stara 120 godina sa live Cuban music samo Hemingway fali.… Read more »

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 year ago

Kakav opis, kakvi video zapisi, fotografije – prelepo! ❤️👍

8
0
Would love your thoughts, please comment.x