Na odmoru, 2. deo

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 year ago

Uh, kakav blog! Uživanje je bilo čitati❤️

Alinga
Alinga
11 months ago

Draga Snežana, sjajan tekst! Hvala za unutrašnji svet koji nesebično delite sa nama, i koji ide ruku pod ruku sa ovim spoljašnjim koji vas okružuje, a do kojeg mnogi od nas, osim na ovaj način, teško da mogu da stignu. Kompletan doživljaj! 🙂

Assa
Assa
11 months ago

Ja sam prosto oduševljen tobom i svime ovim što radiš. Hvala ti što pokušavaš na tako dobar način, sve tvoje doživljaje približiti svima nama. Iskreno od tebe se može mnogo naučiti i to ne pišem tek tako jer tvoja iskustva su posebna i dragocena…hvala još jednom.

Tiva
Tiva
11 months ago

Draga Snezana, mi smo deca svojih roditelja, a oni svojih. Matrice su slicne, ali se vremena i okolnosti menjaju i tesko je ispratiti. Slazem se za Instagram, on i jeste virtuelna stvarnost, koja se nudi kao zamena za stvarni zivot. Pored toga, sto ste me motivisali da neke svoje porodicne odnose preispitam (a, svi ih imamo!), Vi pisete, sve bolje i bolje i pravo je zadovoljstvo citati. Svako dobro!

Dušica
Dušica
11 months ago

Hvala Snežo za sve što nesebično dijeliš sa nama. Nego, idemo redom: – “U početku, uživala sam u dugim šetnjama obalom, ujutru i uveče, u posmatranju izlazaka i zalazaka sunca, ali onda sam se i toga zasitila.” – zar se i toga čovjek može zasititi :)? Definitivno da, mada su moje misli stalno na obali… 🙂 – “Sreća je tu gde si, ako jesi tu gde si.” – OVO sam prepisala. Trebala bih imati na vidnom mjestu, svaki sekund, da nikad ne zaboravim  – “Influenseri svega i svačega koji prodaju laž i prazninu, uvereni u svoju posebnost.” – Lično, nikada… Read more »

majrajakov
majrajakov
11 months ago

Divno , sve lepse od lepseg u ovom tekstu zaista ce biti jos mnogo ljudi na tvom putu koji ce ti pomoci kad ti bude tesko i kad to ne ocekujes , samo budi hrabra zdrava i ne odustaj od svojih snova , jedva cekam San Diego

cerevican
cerevican
11 months ago

o Meksiku množinu nam pružiste saznanja… popunismo praznine baš krhkih nam znanja …..gđo Snežana, HVALA

13
0
Would love your thoughts, please comment.x