Na odmoru, 1. deo

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Altea Bauer
Altea Bauer
1 year ago

Ne znam kako sve to stižeš obaviti. Uvijek sam ugodno zapanjena tvojim izvrsnim i opsežnim textovima. A kako su i pitki i čitki, divim se tvom umijeću pisanja, ja pol ure pišem ovaj komentar.
Uživaj

Branislav
Branislav
1 year ago

Svidela mi se prica o kornjacama. Vise volim kornjace nego ljude. A sve sam to vec gledao na tv ali lepse je kad se ovako opise nego gledanje. Volim i ljude ali to nema veze sa temom.

Renea
Renea
1 year ago

Mene su svi blogovi koje nam tako velikodusno pruzate odlicni ali ovaj me se nekako posebno dojmio. Kao da se osjeca neki novo steceni mir. Sretno u svim odlukama I realizaciji!

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
1 year ago

Draga Snežana, divno je ovo iskustvo sa kornjačama. Baš sam uživala gledajući snimke. I ako sam priloge o njima gledala više puta na tv-u ipak je ovo lično iskustvo nešto posebno. Kažem lično mada je u stvari tvoje, ali tako biva kad nekog “usvojiš” kao blisku i dragu osobu i raduješ se njenoj sreći, ponosan si na njene uspehe i brineš kad joj nije sve potaman. A koliko vidim po komentarima nisam usamljena u tome, ima nas ovde fino društvo. Zato ti zadajem jedan odgovoran zadataka: budi sebi a i nam dobro i zdravo. Veoma volim da čitam tvoje knjige,… Read more »

Maja Radičević Cakić
Maja Radičević Cakić
1 year ago
Reply to  snezana

Kad god stignu “Svedočenj II” jednog sigurnog čitaoca imaš.

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 year ago

Svaki tvoj blog je praznik, potpuno uživanje. Neka milina/topluna me obuzela dok sam ovo čitao – od tog fantastičnog doživljaja puštanja mladih kornjača u okean, do tako detaljnog opisa svega kroz šta prolaziš posle kursa vipasane.❤️❤️ Srećno Snežo!

Alinga
Alinga
1 year ago

Veoma dirljiva priča o kornjačama! Kao i uvidi nakon sna. Kao što je govorio humanistički psihoterapeut Carl Rogers, What is most personal is most universal, tako i mi u vašim ispovestima čitamo i sebe. Hvala na tome!

Adriana
Adriana
1 year ago

Divno, zivopisno, nadahnuto, licno… put spoljasnji i unutrasnji, poziva na razmisljanje i zaranjanje u sopstveni okean.
Sledi sopstvenu zvezdu!

majrajakov
majrajakov
1 year ago

Pauza u pedaliranju prija svakako i verujem da odmaras i uzivas zasluzeno i da ces doneti prave odluke sta i kako dalje .Amerika te ceka ima puno nasih tamo i verujem da ces imati uvek podrsku i pomoc od njih a i od drugih dobrih ljudi . Svaki dan je nova prica i sve je kao u raju kada si pored oceana , samo disi duboko, uzivaj polako i budi zdrava

cerevican
cerevican
1 year ago

vipassana matorog me neće, no pivkanom kad se obeznanim….. eto meni Zipolit nudista… gle Pacifik…..tu i Akva Blanka …. (kornjačica supe) s’kojom se sludjen….. u trenu rasanim

Lea
Lea
1 year ago

Divno pišete, zaista. Mene zanima da li ste uvek imali taj talenat ili smatrate da se pisanje vežba?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x