Kalifornijska pustinja

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mar1ca
mar1ca
1 month ago

“….Americi učini vrednim pamćenja, da nisam imala srca da im kažem kako je, u najmanju ruku, moja mama pravila deset puta ukusniju pitu sa jabukama.” – Koliko me je ovo nasmejalo. Meni se iz nekog razloga ovakve situacije baš često dešavaju na putu. Naravno ne uvek sa pitom. 😉 Iz prvog dela posta, deluje da su pravila jako bitna. Svuda i za sve. To mi je iznenađujuće. 🙂 “Nisam raspoložena za tužne priče, a i žurim. Svi ponekad donosimo neke ne baš pohvalne odluke, zbog kojih nam još u trenutku kad ih objavimo bude žao, a možda se čak i… Read more »

Sasa B
Sasa B
1 month ago

Srecno dalje ;)! Puno pozdrava

majrajakov
majrajakov
1 month ago

Uh kakva desavanja , ipak se sve dobro zavrsava i to je najvaznije , muzika svakako pomaze kad god je tesko a sa vetrom je najveca borba koliko vidim Nadam se da ce na daljem putu biti bolje Jushua Tree je najbolji izbor trenutno koji si napravila , mislim da ne treba propustati takve prilike koje kako kazes se desavaju sada i ko zna da li ce biti jos prilika za njih . Jos sreca da sve to kolima obilazis i u zenskom drustvu Neverovatno koliko je skupo naspram svih ovih zemalja koje si prosla na ovom proputovanju , zelim… Read more »

Dušica
Dušica
1 month ago

Sve zavisi na koga čovjek naleti. Kako tamo, tako i kod nas. Jedna strankinja na razmjeni kod nas me je upitala zašto su pokušali u slastičarni da joj naplate sladoled više nego što je pisalo na računu (i zaista jesu), pa sam joj objašnjavala da je naletjela na takvog konobara – da to nije imalo veze ni sa nama kao nacijom, ni sa slastičarnom. A drugi put sam crnkinji pokazivala grad – neki čovjek se osjetio slobodnim da joj priđe i počne nešto da lupeta. Elem, ja sam oduševljena koliko ima divnih ljudi! 🙂 Svaki dan me iznova tvoje objave… Read more »

cerevican
cerevican
1 month ago

mamljiva je vaša stvarnost u opisu putujuća… što se ono pak Amera tiče , daleko im bila njina kuća …gđo Snežana

9
0
Would love your thoughts, please comment.x